Més núvols i ruixats al sud

Farà més sol al nord i al centre que al sud i a la costa on el dia serà més gris i els ruixats podran sovintejar punts del litoral alacantí
Xavi Navas

La setmana començava ahir amb oratge estable i ambient fresc encara que a migdia i al sol les temperatures arriben a ser suaus.

I encara que continuem sense poder anunciar canvis importants d'oratge per als pròxims dies tenim xicotetes novetats de cara a les pròximes hores i pot ser algun canvi més destacat de cara a últims de setmana (però no estem parlant de pluges perquè el pont de Tots Sants tot indica que vindrà acompanyat de ponents).

Hui hem d'estar atents a la franja de núvols que tocarà de refilada el sud de les Balears i el litoral d'Alacant on el cel quedarà més cobert i fins i tot esperem ruixats arran de costa.


Les temperatures han pujat lleugerament esta nit però al centre del dia es mantindran fresques, sense canvis. Farà més sol al nord i al centre que al sud i a la costa on el dia serà més gris i els ruixats podran sovintejar punts del litoral alacantí on la mar també quedarà més alterada.


Demà dimecres encara pot ploure fins a migdia al sud mentre que al nord una volta es desfacen els núvols baixos i les boires de primera hora acabarà lluint el sol i deixant l'ambient suau. De vesprada acabarà imposant-se el sol per tot arreu.


Dijous es mantindrà l'ambient fres amb núvols baixos a la costa i boires matinals que afavoriran un lleuger descens de les temperatures.

Si esteu pensant en el pont de Tots Sants... les notícies són bones si el que voleu és oratge estable i temperatures suaus perquè a falta de confirmació demà i els pròxims dies els mapes apunten a dies de ponent amb pas de núvols mitjans i alts, només algun ruixat dèbil al nord i temperatures més altes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Octubre acabarà molt tranquil" "De l'estiu a la tardor en poques hores"