Núvols i temperatures més baixes per a començar la setmana

Ens espera una setmana d'oratge molt tranquil amb temperatures que dimecres no patiran canvis però a mesura que avance la setmana cada volta quedaran un poc més altes

L'oratge ens ha 'regalat' un cap de setmana d'estiu. Pot ser massa calorós però sense cap obstacle per poder disfrutar del sol, de la platja i del primer bany a la piscina per als més valents.

Les màximes registrades ahir són una bona mostra de l'oratge del cap de setmana
 

La setmana comença amb més núvols i amb temperatures prou més baixes. Els núvols no s'espera que donen pluja i les temperatures acabaran marcant valors més normals per l'època.


Les temperatures nocturnes s'han mantingut altes, i les diürnes baixaran més de 10 graus respecte als valors d'ahir. Les temperatures més altes arribaran com a molt als 26-27 graus.

Demà també començarem el dia amb el cel carregat de núvols, però a mesura que avance la jornada farà més sol i les temperatures pujaran al centre i per l'interior arribant i fins i tot superant els 30 graus.


Ens espera una setmana d'oratge molt tranquil amb temperatures que dimecres no patiran canvis però a mesura que avance la setmana cada volta quedaran un poc més altes.


Podem dir que l'oratge serà normal. No farà tanta calor com el cap de setmana que hem deixat enrere però cada dia farà un poc més de calor, un oratge més normal per l'època.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cap de setmana estiuenc: se superaran els 35 °C" "Calor, calor, i més calor"