Un poc de ponent

Al cel només veurem núvols decoratius sempre més abundants al nord i per l'interior
| Pau Batlle

Com aperitiu per al cap de setmana, per si no tinguérem prou ganes que arriben dissabte i diumenge l'oratge de hui presentarà característiques quasi d'estiu.

El ponent es deixa sentir des de primera hora. No bufarà molt fort però anirà fent pujar les temperatures fins a deixar-les a prop dels 30 graus al centre i a la costa, al nord quedaran per damunt dels 25 graus i al nord superaran els 20.


Al cel només veurem núvols decoratius sempre més abundants al nord i per l'interior.


Demà dissabte el vent girarà de nou a xaloc i llevant i de seguida notarem com baixes les temperatures. Les nocturnes no patiran canvis significatius però les màximes quedaran entre 3 i 4 graus més baixes que els de hui.


A més del llevant i del descens de les temperatures caldrà estar atents a l'augment de la nuvolositat entre la nit i matinada de dissabte i el matí de diumenge perquè tornarem a tindre bona cosa de núvols a la costa on durant bona part del matí cal esperar ruixats concentrats a la línia de costa. Diumenge l'ambient encara quedarà un poc més fresc.Tot indica que la setmana que ve la nuvolositat podrà ser abundant al cost en començar dilluns però a poc a poc s'imposarà el sol i pujaran lleugerament les temperatures. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tornen el vent de llevant i els núvols" "Tornen els núvols a la costa"