Sense ponent però amb basca

El més dur vindrà a partir de diumenge quan la isoterma des de 25 graus afecte tota la Comunitat Valenciana i la dels 30 graus ens toque de refilada pel sud i per l'interior

Platja Gurugú Castelló

Ahir vam dir adeu al ponent amb moltes ganes. No ens agrada i no porta res de bo, només calor i un ambient molt sec que fa que el risc d'incendis siga molt alt.

No podem abaixar la guàrdia els pròxims dies perquè l'ambient continuarà sent calorós però no en farà tanta en girar el vent a llevant, xaloc i gregal, components marítims que fan pujar la humitat deixant l'ambient molt bascós però impedeixen que puguen pujar molt les temperatures.

Temperatures hui dijous 8 de juliol


De fet hui comencem el dia amb el cel carregat de núvols. Seran més abundants en punts de la costa on fins a migdia podran deixar alguna gota, no res important. De vesprada encara quedaran núvols i l'ambient serà bascós però a poc a poc s'imposarà el sol.

Oratge hui dijous 8 de juliol

A partir de demà divendres hem de fer seguiment de què marquen les previsions pel que fa a les temperatures perquè tot indica que una potent massa d'aire càlid africà avançarà cap a nosaltres entrant pel sud de la península.

Divendres començarem a notar com la isoterma dels 20 graus afecta el centre de la Península i l'interior de la Comunitat Valenciana. Començarà l'ascens tèrmic després d'un parell de dies amb temperatures més suportable.

Temperatures altes

Dissabte començarà a apretar de nou la calor en deixar-se sentir la isoterma dels 25 graus a tot el centre i sud de la Península. La calor també anirà a més a casa nostra.

Temperatures calor


El més dur vindrà a partir de diumenge quan la isoterma des de 25 graus afecte tota la Comunitat Valenciana i la dels 30 graus ens toque de refilada pel sud i per l'interior.

Calor a 1500

Com es traduiria això si s'acaben complint les previsions?

Oratge demà divendres 9 de juliol

Cal esperar a veure en què queda la cosa d'ací a diumenge però podrien superar-se perfectament els 45 graus al sud i per l'interior. Pense que es tracta d'una situació amb pocs precedents que caldrà seguir de prop.

Temperatures demà divendres 9 de juliol


Amb tot el que acabe de contar-vos els mapes de demà i dels pròxims dies no tenen massa misteris.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari