Restes tempestuoses

Les temperatures marcaran valors semblants als d'ahir o lleugerament més alts
Més pols en suspensió dimarts amb calor i xafogor | Xavi Navas

La recta final de la setmana encara haurem de mirar al nord cap a migdia per tal de veure si es formen núvols de tempesta com està previst, com va passar ahir i despús-ahir.

Després d'un matí assolellat es formaran núvols en punts de muntanya del nord a migdia que deixaran ruixats i alguna tronada puntual i d'intensitat moderada a l'interior. Aniran perdent activitat a mesura que es desplacen cap a la costa on podran deixar algun ruixat de poca entitat a poqueta nit.Les temperatures marcaran valors semblants als d'ahir o lleugerament més alts.


Demà dissabte encetem l'últim cap de setmana de l'estiu 2021 amb l'esperança de poder disfrutar-lo a vora mar o a la muntanya, i a ser possible acomiadar-nos de la calor en breu amb l'arribada el proper dimecres de la tardor de forma oficial.De moment dissabte serà un dia assolellat i calorós tret de les tronades que puguen 'visitar' el nord de vesprada.


Diumenge encara espere un dia de sol i de calor tot i la presència de núvols baixos a la costa en començar el dia i dels núvols que es formaran de vesprada al nord.

L'oratge del començament de la setmana que ve ens recordarà que l'estiu està a punt de dir-nos adeu i de mostrar trets per tardorencs amb un descens de les temperatures que començarem a notar dilluns i tindrà continuïtat dimarts, sobretot al nord on el vent de mestral serà el principal responsable del descens tèrmic junt amb una DANA que afectarà el nord peninsular.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Continuem amb calor i tal vegada un poquet de pluja" "Ni xixa..."