Roben un ou per a poder ser pares: la increïble història d’una parella homosexual de pingüins

Compartir:

Imatge il·lustrativa d'una parella de pingüins

Imatge il·lustrativa d’una parella de pingüins | Arxiu

 

Història increïble la que ens arriba des d’un zoològic d’Holanda, a on una parella de pingüins homosexuals ha robat un ou per a poder ser pares i, segons expliquen els seus mateixos cuidadors, els dos animals es van tornant per tal de proporcionar la calentor a qui serà la seua futura cria adoptiva.

 

Els dos pingüins són de l’espècie del Cap (Spheniscus demersus) i es troben en captiveri en el zoo de DierenPark Amersfoort, en la província holandesa d’Ultrecht. Els dos animals van robar l’ou a una parella heterosexual de pingüins que ja n’han post un altre. Este és el vídeo a on el mateix centre explica la història:

 

 

L’homosexualitat és freqüent entre els pingüins

«L’homosexualitat és bastant comú entre els pingüins, però el que més destaca d’esta parella és que s’han apoderat ells mateixos d’un ou», explica Marc Belt, cuidador del zoològic, en declaracions a DutchNews.nl. Anteriorment, en alguns zoològics els cuidadors havien tret un ou de pingüí per a que el cuidara una parella de mascles, però mai abans s’havia observat un robatori entre membres de la mateixa espècie.

 

En este sentit, un estudi internacional fet fa quasi 10 anys ja afirmava que les relacions homosexuals són freqüents en esta classe d’animals. De fet, de les 53 parelles estudiades en este treball, 15 eren exclusivament masculines, mentres que estos animals compartixen les feines de cura i alimentació de les cries, tant en parelles del mateix sexe com en les heterosexuals.

 

Altres espècies d’aus també compten amb parelles homosexuals, com ara els flamencs, fet que s’ha observat, per exemple, en el zoo de Denver (Estats Units). Tot i que el robatori d’un ou pot ser molt criticat, el cert és que esta  història ha generat molts comentaris de suport i d’acompanyament a esta parella homosexual de pingüins.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'

El 93,7 % del personal de la Generalitat que entén bé o prou bé el valencià 

S’incrementa en 6 punts el percentatge de persones que saben escriure perfectament o bastant bé en valencià, en quasi 5 punts les que el saben llegir i en més de 3 punts les que l’entenen

Mor l’actriu Kirstie Alley als 71 anys

Els seus fills, True i Lillie Parker, han emés un comunicat on informen que ha mort arran d'un càncer que li va ser diagnosticat recentment

L’AVL acosta la figura de Fuster al professorat i l’alumnat de la Hofstra University de Nova York

L’acadèmica, Vicenta Tasa, ha impartit la conferència “Joan Fuster davant la jerarquia lingüística a l’Estat espanyol”