Alguns arruixons abans de l’arribada de l’estiu i la calor este cap de setmana

Divendres el temps estarà més mogut, però a partir de dissabte el sol dominarà amb temperatures cap amunt
El sol i la calor aniran guanyant terreny els pròxims dies | Xavi Cabo

 

El temps es complicarà de cara a les pròximes hores amb arruixons que guanyaran terreny el divendres. No obstant, a partir del cap de setmana el sol dominarà amb temperatures que començaran a pujar amb calor més estiuenca, coincidint precisament amb l’arribada de la nova estació de forma oficial el dissabte per la nit.

 

Divendres 19 de juny

El divendres, 19 de juny, estarà marcat pels intervals de núvols que deixaran alguns arruixons febles i dispersos en conjunt, sense descartar alguna pluja més intensa en zones interiors. Les precipitacions cauran amb més probabilitat durant el matí i migdia, amb més clarianes i bonança al sud-est. Les temperatures seran paregudes o un poc més altes.

 

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

 

Dissabte 20 de juny

De cara al primer dia del cap de setmana, el sol serà el clar protagonista, amb alguns núvols baixos costaners o boires pel matí que es dissiparan amb el pas de les hores. Per la vesprada creixeran nuvolades en àrees de muntanya que deixaran alguns arruixons en l’interior de Castelló, especialment en la comarca dels Ports. Les temperatures faran un nou salt endavant amb moltes màximes entre 24º i 29º, localment més altes. Calor normal per l’època en el centre de la jornada. A les 23.44 hores entrarem oficialment en l’estiu.

 

Diumenge 21 de juny

Pel que fa al diumenge, 21 de juny, primer dia oficial sencer de l’estiu, l’ambient estiuenc serà el dominant, amb sol sense excepcions i temperatures que encara pujaran més. Moltes màximes ja rondaran o superaran lleugerament els 30º en l’interior, mentres que en la costa costarà més arribar a estes xifres. Un dia, sense dubte, per a aprofitar. Una dinàmica de ple estiu que es mantindrà de cara a la pròxima setmana. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!