Torna la calor d'estiu este cap de setmana, però amb canvis bruscos a la vista

La sensació de basca i l'ambient més pesat tornaran a ser els protagonistes, però dilluns l'oratge canviarà radicalment
El sol i la calor seguiran sent els protagonistes al llarg de la setmana | Jesús Martínez

La calor més intensa de la setmana arribarà de cara als pròxims dies, coincidint amb el cap de setmana. I és que, especialment entre el divendres i el dissabte, es poden fregar els 30ºC en l’interior i els 28ºC en la costa amb molta basca una altra volta. A demés, el sol i la calor de ple estiu seran els clars protagonistes de tot el cap de setmana.

Torna la calor d'estiu

Quant a les temperatures, pujaran encara més com més dies passen i les màximes superaran els 30ºC de forma clara. De fet, en la costa es pot arribar als 28ºC, mentres que en tot l’interior es mouran entre els 30ºC i els 32ºC, sense descartar els 35ºC molt puntuals entre l’interior de València i Alacant. De nit també farà molta basca amb mínimes per damunt dels 20ºC.

Sol tot el cap de setmana

Si ens fixem en l’estat del cel, el sol dominarà en conjunt, però hi haurà més nuvolades de vesprada que poden deixar alguna gota anecdòtica en l'interior de Castelló, cap al sud-est de la Serralada Ibèrica. Inclús diumenge no es descarta que alguna gota arribe a la costa de Castelló. A demés, hi haurà núvols alts i prims, mentres que hi haurà alguns núvols baixos costaners, especialment diumenge, en Alacant i de cara a les primeres hores.

El sol dominarà durant tota la jornada en general, només amb alguns núvols baixos en Alacant | AEMET

Canvis radicals a la vista

De cara a la setmana que ve, la calor intensa desapareixerà de repent amb una nova i brusca refrescada contundent que arribarà a partir de dilluns. I no només això, sinó que pareix que els arruixons i les tempestes podrien ser les grans protagonistes en Castelló i en el nord de València, però no tant en Alacant. Tot i això, la refrescada tornarà a ser general i l'ambient, una altra volta, tornarà a ser més de tardor que no d'estiu.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Registrat un terratrèmol en diferents localitats alacantines" "Previsió Setmanal: La calor forta de ple estiu ja no tornarà en una setmana inestable"