Pic de calor amb més núvols este dijous i canvis a la vista

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Les TºC arriben al seu màxim amb més núvols prims | Xavi Navas

Les temperatures arriben al seu màxim este dijous, 12 de març, especialment en el sud del territori i interior, mentres que a gran part de la costa hi haurà pocs canvis. El sol es vorà molt enterbolit per l’arribada de moltes bandes de núvols alts i prims en una jornada, en conjunt, tranquil·la. A partir del cap de setmana arriben canvis més destacables.

Les temperatures arriben al seu màxim

Pel que fa a les temperatures, arribaran dalt este dijous en el sud del territori i en les comarques interiors, a on la majoria de màximes se situaran entre els 21º i 26º, localment més altes en els llocs clàssicament més càlids. Uns valors molt atípics amb ambient molt càlid per a l’època. En canvi, en gran part de la costa no hi haurà pràcticament canvis en els termòmetres, amb molts valors entre 18º i 22º. De matinada pujaran també les mínimes amb fred molt contingut.

Mapa de previsió per a este dijous | Aemet

Més bandes de núvols

Si ens fixem en l’estat del cel, les bandes de núvols alts i prims aniran clarament a més i deixaran una jornada molt enterbolida per tot el territori, amb sol. A demés, en zones de la costa apareixeran alguns intervals de núvols baixos o boires costaneres que no seran generals, però poden tindre lloc en qualsevol punt del litoral, especialment entre el de València i Castelló. No s’esperen precipitacions en cap lloc.

Canvis a partir del cap de setmana

De cara a divendres, s’espera una jornada molt pareguda, amb temperatures iguals o ja un poc més baixes i sol combinat amb bandes de núvols prims. No obstant, a partir del cap de setmana i en l’inici de la següent setmana, els termòmetres baixaran clarament amb valors més normals per a l’època i arribarien precipitacions. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsión: Subida de las TºC a partir de este miércoles" "Previsión: Pocos cambios este martes a la espera de más primavera los próximos días"