Algunes novetats, però el fred atípic no se’n va esta setmana

El temps serà clarament més mogut a mitjans de setmana i les temperatures baixaran bruscament altra volta
Tot i algun arruixó dimecres, el sol dominarà gran part de la setmana | Alejandro Muñoz

El temps ha estat molt plàcid estes últimes hores amb sol radiant en tot el territori i només amb alguns arruixons en el nord de Castelló que han deixat aigua, tot plegat amb un ambient més típic de novembre que no d'octubre. De cara a els primers dies de la setmana, els arruixons de vesprada aniran a més en Castelló i València este dimecres, però en dies posteriors desapareixeran, però les temperatures començaran un nou descens que tindrà continuïtat i s'accentuarà a mesura que avance la setmana. Serà a partir de divendres quan l'ambient podria ser ja menys fresc amb una pujada clara de les temperatures.

Dimarts 13 d'octubre

El segon dia de la setmana, el dimarts 13 d'octubre, estarà marcat pels intervals de núvols amb més sol en el sud del territori i pujaran un poc les màximes en estes zones. La majoria se situaran entre els 20ºC i 24ºC, però se superarà lleugerament encara esta xifra en València, a on bufarà vent de ponent reescalfat. Per la vesprada arribaran bandes de núvols alts i prims per l’oest i s'esperen arruixons de tarda i tempestes en les comarques del nord de Castelló, però amb temperatures paregudes o pugen lleugerament.

El sol dominarà amb el pas de núvols alts sense més conseqüències | AEMET

Dimecres 14 d'octubre

Més canvis arribaran sobretot a partir del dimecres, 14 d'octubre, dia que seria molt ennuvolat en conjunt. Caurien arruixons dispersos, si bé tard guanyarien forçapel nord-est de València i Castelló. Les temperatures baixaran de forma més clara altra volta, sobretot al nord, amb gran part del territori valencià per baix dels 20ºC.

Dijous 15 d'octubre

Pel que fa al dijous, 15 d'octubre, pel matí dominarà el sol, però a la vesprada arribaran nous intervals de núvols alts i prims d’oest a est. No portaran pluja en general, però obriran la porta a un canvi de temps més contundent els següents dies. No s’esperen arruixons de vesprada i amb temperatures paregudes o pugen lleugerament.

Divendres 16 d'octubre

Divendres, 16 d'octubre, seria segurament el dia més tranquil de la setmana, amb sol en general i només alguns núvols residuals, principalment en les comarques de Castelló. Les temperatures pujaran amb més ganes i l'ambient ja no serà tan fresc, màximes de 22ºC a 26ºC. 

Cap de setmana del 17 i 18 d'octubre

Finalment, el temps pareix que seguirà amb una tendència de millora de cara al cap de setmana del 17 i 18 d'octubre, tot i que dissabte encara serà un dia mogut amb alguns arruixons i núvols més trencats. Diumenge no farà net, però amb més estones de sol. Les temperatures es mantindrien a ratlla en conjunt. No obstant, esta situació és molt incerta i haurem d’anar seguint amb atenció els possibles canvis, tot depenent del moviment de les borrasques atlàntiques.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Méteo Especial: Nova baixada de les temperatures i canvi de temps per al pont" "Previsió Setmanal: Torna la caloreta, però el temps es complicarà a finals de setmana"