Toca uns dies de calma

La setmana transcorrerà amb poques novetats fins que divendres els núvols d'evolució, els núvols de tempesta comencen a sovintejar les muntanyes del nord i de l'interior

Imatge d'un cel mig ennuvolat al Delta de l'Ebre

L'oratge ens ha fet patir de valent, no només per les Falles que van començar amenaçades per un episodi de pluges importants. També per les fortes tempestes que tot i haver-nos deixat ben regat a les acaballes de l'estiu han ocasionat molts problemes inundant, habitatges, baixos i garatges allà on més ha plogut.

Ara toquen uns dies de calma. Ho hem comprovat el cap de setmana, on només hem tingut tronades puntuals a les zones de muntanya del nord i de l'interior, i la setmana comença amb un oratge ben paregut, marcat per la calma i l'estabilitat, tret de les zones del nord on esta vesprada també creixeran núvols de tempesta. A la resta tindrem núvols mitjans i alts, dels que no donen pluja, i un ambient molt bascós per la barreja d'altes temperatures i humitat elevades.

Mapes de dilluns de matí i vesprada senyalant un poc de núvol | Jordi Payà

Mapes temperatures, mínimes 22º i màximes 30º | Jordi Payà


Demà també passarem el dia entre núvols i clars. Hi haurà moments del dia que lluirà més el sol, i d'altres que estarà més cobert, però del que no ens lliurarem serà de la basca perquè les temperatures continuaran marcant valors d'estiu i la humitat marcant valors elevats des de primera hora de la jornada.

Mapes de dimarts de matí i vesprada senyalant un poc de núvol | Jordi Payà


La setmana transcorrerà amb poques novetats fins que divendres els núvols d'evolució, els núvols de tempesta comencen a sovintejar les muntanyes del nord i de l'interior.

Mapes de dimecres, dijous i divendres senyalant un poc de núvol | Jordi Payà


 

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari