Tornen les temperatures excessivament altes

El mercuri dels termòmetres estarà per damunt dels 30 graus al centre i en punts de l'interior de València i d'Alacant

L'inici de la setmana ens ha portat temperatures més suaus. Ahir els termòmetres marcaren a molts observatoris, màximes més pròpies per l'època, entre 10 i 13 graus més baixes que diumenge.


Hui cal esperar un dia més calorós tot i haver començat el dia amb temperatures lleugerament més baixes. Es desfaran els núvols baixos més prompte que ahir permetent al sol calfar amb més gana i portar el mercuri dels termòmetres per damunt dels 30 graus al centre i en punts de l'interior de València i d'Alacant.


Demà dimecres tindrem el cel més carregat des de primera hora i el llevant es deixarà sentir amb més gana i més fresc. Fins a mig matí podria arribar a caure algun gota en punts de la costa (res important).

Des de migdia fins a la posta de sol es trencaran els núvols per tornar a fer-se més compactes de cara a la nit.


Pocs canvis cal esperar dijous. Un dia que començarà i acabarà amb ambient boirós i amb núvols baixos a la costa, però amb sol a les hores centrals.

Tot indica que divendres i dissabte també veurem núvols de blanura, núvols aportats a la franja costanera que bufarà amb més força al sud deixant la mar més alterada, però les temperatures mostraran tendència a pujar al centre on les temperatures s'aproparan de nou als 35 graus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Núvols i temperatures més baixes per a començar la setmana" "Cap de setmana estiuenc: se superaran els 35 °C"