Tres dies li queden a la primavera i cada dia ens espera un oratge diferent

L'estiu començarà amb un dia prou fort de calor dilluns, amb temperatures que pujaran dels 35 graus al centre i per l'interior i s'aproparan als 35 graus a les rodalies del Golf de València

Imatge d'un xàfec entrant sobre la ciutat
Els núvols aniran a més aquest dimecres i ja tindrem els primers ruixats en alguns indrets | Alfons Puertas

Recuperarem l'estabilitat després de les pluges i les tempestes d'ahir que en punts del sud de la Comunitat (durant la matinada) i del nord (a migdia i de vesprada) deixaren registres importants de pluja, destacant la pedra caiguda al Vinalopó Mitjà i la intensitat de la precipitació que fins i tot va ocasionar problemes de trànsit i circulació en punts del litoral del Baix Maestrat.
 

Plutges dijous 17 de juny


En quedar el cel més lliure de núvols la nit ha sigut més fresca però al centre del dia cal esperar un ascens de les temperatures que ens faran patir de nou calor, una calor que no serà tan bascosa com els últims dies.

Oratge hui divendres 18 de juny


A última hora de la vesprada o a poqueta nit augmentarà de nou la nuvolositat anunciant canvis per a l'inici del cap de setmana.

Oratge hui divendres 18 de juny

Demà dissabte ens travessa una altra línia d'inestabilitat. De l'estil de la que ens afecta ahir (potser serà menys activa) deixant l'oratge molt variable i insegur l'últim dissabte d'esta primavera tan boja que hem tingut.

Oratge demà dissabte 19 de juny

Temperatures demà dissabte 19 de juny

La matinada de dissabte a diumenge escamparà la nuvolositat amb la col·laboració dels vents de ponent i mestral que es reforçaran amb el pas de les hores, quedant el cel ras diumenge. Només tindrem el pas de núvols de ponent a llevant.

L'estiu començarà amb un dia prou fort de calor dilluns, amb temperatures que pujaran dels 35 graus al centre i per l'interior i s'aproparan als 35 graus a les rodalies del Golf de València.

Oratge a partir del diumenge 20 de juny

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari