Tronades i calor marcaran el cap de setmana

Caldria aprofitar el matí per a fer plans a l'aire lliure perquè de vesprada i fins i tot de cara a la nit la probabilitat de pluja serà major
 | EFE

L'oratge de les pròximes hores i del cap de setmana serà prou diferent entre unes zones i altres de la Comunitat. Ja ho poguérem comprovar ahir, i hui tornàrem a tindre oratge variable i insegur al nord, on els ruixats i les tronades seran de nou les protagonistes esta vesprada, i el centre i el sud del territori on tot i veure's alguns núvols l'oratge serà més estable i calorós.

Al centre i al sud les temperatures diürnes encara pujaran fins als 32-33 graus al centre i per l'interior.


L'oratge del cap de setmana també es presenta molt variable i insegur. Caldria aprofitar el matí per a fer plans a l'aire lliure perquè de vesprada i fins i tot de cara a la nit la probabilitat de pluja serà major. Està previst que les primeres tronades i es registren al nord però a mesura que avance la vesprada-nit els núvols i la pluja es desplaçaran cap al centre i cap a la costa de València, i fins i tot poden afectar punts del nord d'Alacant.

Les temperatures no patiran canvis tot i que a partir de la vesprada quan es formen les tronades es produiran descensos bruscos i sobtats als termòmetres.


Diumenge de matí encara podran quedar restes d'inestabilitat al centre i al sud. Ruixats residuals que deixaran pas al sol però de vesprada i encara que només siga al nord tornarem a tindre notícies de les tronades.

Dilluns començarem la setmana amb notícies de la borrasca que durant el cap de setmana haurà creuat l'Atlàntic. Ens enviarà una franja de núvols més activa que entre dilluns a la nit i dimarts migdia podrà deixar pluja a bona part de la Comunitat. No seran pluges importants i a més segur que es tracta de pluja bruta, acompanyada de fang.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dies tempestuosos" "A la basca s'afegiran les tronades"