El vent de ponent constant s'encarregarà de pujar les temperatures

Demà dimecres serà de nou un dia de ponent. No bufarà massa fort però es deixarà sentir tot el dia fent pujar encara un poc més les temperatures


No bufa molt fort però des d'ahir de vesprada hem notat com el ponent bufa de forma constant a la major part de la Comunitat fent baixar la humitat i fent córrer els núvols (que ahir encara tingueren força i energia per donar ruixats tant al nord com al sud del territori, que de forma puntual deixarem granís al Vinalopó Mitjà).


Hui comencem el dia amb temperatures lleugerament més baixes, però de nou amb vent de ponent que s'encarregarà de fer pujar les temperatures màximes fins valors semblants als de hui.


Demà dimecres serà de nou un dia de ponent. No bufarà massa fort però es deixarà sentir tot el dia fent pujar encara un poc més les temperatures.

Entre dijous a última hora i divendres a migdia ens creuarà un front que només deixarà ruixats dèbils per l'interior i temperatures lleugerament més baixes al nord. A la costa els núvols arribaran molt trencats i fins i tot acabaran pujant les temperatures.


I el cap de setmana, si no hi ha canvis d'última hora, tot indica que serà un cap de setmana de sol i de calor, perfecte per a fer una primera visita a la platja.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una setmana de ponents, que farà pujar les temperatures" "Maig en estat pur"