La policia irlandesa descarta que un crani trobat en la costa siga d’Antonio Anglés


Rebre les notícies de València Diari

 

La policia irlandesa ha descartat que un crani trobat en la costa d’aqueix país en 2006 siga el del pròfug espanyol i principal sospitós del triple crim d’Alcàsser, Antonio Anglés, segons ha informat el criminòleg i president de l’Associació Laxshmi per a la Lluita contra el Crim, Félix Ríos, que exerceix una de les acusacions populars en aquesta causa.

En declaracions a EFE, Ríos ha explicat que aquesta notificació per part de la policia irlandesa s’ha produït directament a Laxshmi, ja que en el Jutjat d’Instrucció número 6 d’Alzira, l’òrgan que dirigeix la investigació sobre el parador d’Anglés, no s’ha tramitat cap diligència en relació a aquesta troballa.

L’ADN verifica que el crani no és d’Antonio Anglés

 

El crani en qüestió va ser trobat en les costes de Lambay, una xicoteta illa enfront de Dublín, que era el destí del vaixell de càrrega City of Plymouth, on suposadament es va perdre el rastre a Anglés. Si bé fa alguns mesos que aquesta mateixa acusació popular havia conclòs que les característiques antropològiques del crani ja descartaven que anara del pròfug espanyol, ara indiquen que aquestes evidències s’han tornat irrefutables, en haver-se descartat també per l’anàlisi de l’ADN.

Un recent informe pericial presentat al jutjat pels criminòlegs de l’Associació Laxshmi traça amb detall la fugida d’Anglés entre el 27 de gener de 1993 des del seu domicili, el seu pas per diverses localitats de la província de València i Castella-la Manxa i la seua arribada a Lisboa, on va embarcar en el mercant City of Plymouth rumb a Dublín.

 

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies