Satisfyer, l’estimulador de clítoris que arrasa entre les dones estos Nadals

Què és Satisfyer i com funciona

Què és Satisfyer i com funciona | València Diari


Rebre les notícies de València Diari

 

El joguet sexual Satisfyer Pro 2 Next Generation és, sense dubte, la novetat d’este any pel que fa a plaer sexual, que està arrasant entre amics, companys de feina, internet, etc. i donant molt a parlar gràcies als testimonis de les dones que el proven, que asseguren obtindre un plaer extrem, arribant a l’orgasme femení en qüestió de segons.

 

El que caracteritza este nou instrument dissenyat per al plaer femení és que es tracta d’un estimulador de clítoris, que assegura l’orgasme femení en totes les dones que el proven sense que ni tan sols haja d’entrar en contacte directe amb este òrgan tan sensible.

 

Com funciona Satisfyer?

Satisfyer no ocupa pràcticament lloc, és una peça de 16 cm aproximadament i de molt fàcil maneig, que es pot portar en el bolso sense que es note i que és molt silenciós, cosa que també és important.

 

Satisfyer Pro 2 next és un estimulador femení molt eficaç

Satisfyer Pro 2 next és un estimulador femení molt eficaç | València Diari

 

A demés, funciona amb una pila interna que és recarregable amb un USB i que s’unix magnèticament a l’instrument, cosa que li aporta una qualitat innovadora a este ‘gadget’: és resistent a l’aigua. Sí, Satisfyer es pot utilitzar en la banyera amb tota la tranquil·litat del món mentres una disfruta d’un bany relaxant.

 

El funcionament de Satisfyer Pro 2 Next Generation és molt senzill i s’adapta als gustos de tot el món, ja que disposa de dos botons: un per a encendre i apagar i l’altre per controlar els 11 nivells d’intensitat de les ones que estimulen el clítoris. Satisfyer no funciona a través del contacte directe amb esta part tan sensible del cos, sinó que ho fa amb pulsacions en l’aire que provoquen una pressió i un moviment en el clítoris que acaba produint l’orgasme.

 

Per tant, la manera d’utilitzar-lo és molt senzilla, col·locar-lo molt prop de la zona íntima, pressionar la intensitat desitjada i disfrutar. D’esta manera, Satisfyer s’ha convertit en l’estimulador de clítoris més innovador i ben valorat, que arreplega els millors testimonis en qüestió de plaer sexual femení.

 

També pots llegir…

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies