T'abelleix viure gratis durant un any en qualsevol lloc del món?

Airbnb ofereix l'oportunitat de viure en allotjaments que estiguen en la plataforma durant un any, entre juliol de 2021 i juliol de 2022

Airbnb

Airbnb ofereix viure gratis durant un any en un dels seus allotjaments. Este programa de l'empresa d'allotjaments permetrà a 12 persones i fins a 3 acompanyants, viure de manera temporal i sense costos en qualsevol part del món.

'Viu on vulgues amb Airbnb' promet habitatge gratuït per a 12 persones a canvi de passar un any complet provant els allotjaments de l'empresa i comptant la seua experiència.


Per a qui està dissenyat?

 

La iniciativa està pensada per a aquelles persones que teletreballen i que tinguen flexibilitat d'horari per a poder canviar d'ubicació.

En el programa pot participar qualsevol que estiga estudiant o vulga viatjar pel món. A més, està dirigida a ments creatives, pares i mares amb fills independitzats, famílies joves, persones que gaudeixen coneixent a fons un lloc i nòmades digitals.

L'empresa busca un total de 12 persones amb 3 acompanyants que tinguen diferents estils de vida i estiguen disposats a passar un any de les seues vides viatjant i coneixent nous llocs en allotjaments que els proporciona l'empresa.

A més de cobrir els allotjaments, s'encarreguen d'establir un pressupost per al transport, suggeriments d'anuncis i experiències locals i en els habitatges.


Quin és l'objectiu del programa?

 

L'empresa busca inspiració per a canviar el producte i desenvolupar els recursos, detalls sobre els allotjaments que ofereixen, i informació sobre els avantatges econòmics d'allotjar mentre es viatja.

En general, busquen un punt de vista basat en l'experiència real per a poder donar forma als viatges d'un futur. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari