La dieta de la reina Letícia per a estar perfecta

Compartir:

La reina Letícia a la Zarzuela (14-01-2020)

Ha eixit  a la llum la dieta que seguix la reina per a conservar el seu bon estat físic | GTRES

 

Letícia Ortiz no només crida l’atenció per ser la reina d’Espanya, sinó que és una inspiració pel seu estilisme, i les mirades sempre estan posades en el conjunt que porta quan ix al carrer. Si bé no tots són benvinguts per part del públic i alguns d’ells es guanyen certes crítiques, la veritat és que la monarca ho té ben fàcil amb el seu espectacular cos.

 

I és que que la reina cuide cada detall de la seua rutina per a intentar portar una vida sana no és cap misteri. Segons afirmen diferents mitjans de comunicació, la reina Letícia és una gran fanàtica de la dieta Mediterrània i els seus beneficis.

 

L’alimentació de Letícia, al descobert

De fet, esta pràctica no només fa que es preocupe per l’alimentació de la seua família, sinó també per la de la resta del món. Ja l’any 2015 va fer un discurs en una reunió de la FAO (Organització de l’ONU per Alimentació i l’Agricultura) a on va assegurar que «la nutrició i, en realitat, tot el que implica, té un paper molt destacat per com afecta a la salut i el benestar de les persones».

 

I ara, segons s’ha sabut, la reina estaria seguint la dieta Perricone per a mantindre’s en forma. Es tracta d’una popular dieta seguida per celebritats de tot el món, com Eva Mendes, Gwyneth Paltrow o Kate Hudson. El mètode és menys estricte que altres més coneguts i, per tant, és menys perillós, però seguix resultant igual d’efectiu. Els resultats, segons els experts, es poden vore en un període de 3 a 28 dies, segons la modalitat escollida.

 

Aliments dividits en diferents seccions

La dieta va ser creada per Nicholas Perricone, qui agrupa en diferents seccions els aliments que són la base de la dieta. Per una banda, les proteïnes de qualitat: ací es troben el salmó salvatge com un producte de vital importància pel seu Omega 3, igual com el pollastre, el tito i lactis enters i naturals.

 

D’altra banda, tenim els hidrats de carboni complexos i fibra, a on es troben la fruita (kiwi, poma…), verdura fresca (bròcoli, espinacs, coliflor…), els llegums (bajoquetes, fesols, llentilles…) i alguns cereals, sent la civada la millor aliada per als dejunis.

 

L’altre grup a destacar són els àcids grassos essencials. Aquí es troben l’oli d’oliva, molt típic de la dieta mediterrània, o els fruits secs com les ametles, els pinyons o el sèsam. A tot això s’afigen les vitamines antioxidants, una hidratació constant, dormir 7 hores al dia i practicar exercici durant, com a mínim, mitja hora diària.

 

Una dieta «energètica, sana i nutritiva»

La nutricionista Ana Golpe ha reconegut el valor d’esta la dieta, definint-la com «molt energètica, molt sana i nutritiva», perfecta per a la reina i «l’elevat to muscular de la reina, que denota que té una important despensa energètica». D’entre els aliments més aconsellats, destaca el salmó salvatge pel seu Omega 3, sent «molt saludable per a la pell i l’organisme».

 

La civada és també un producte indispensable per a l’alimentació sana, sobretot perquè «ajuda a reduir el colesterol roín, per la presència de fibra i és bo per a la circulació». D’esta manera, també són importants els lactis enters i naturals per «la presència de Vitamina D, liposoluble, que permet l’absorció del calci als ossos». Ara, descobert el secret de la reina Letícia per a lluir el seu cos, només és qüestió d’intentar-ho des de casa.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.