Cursos del SEPE en línia i gratuïts per a juny de 2021

El SEPE ofereix cursos en línia i gratuïts per a joves i persones desocupades que volen ampliar la seua formació

º

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ofereix cursos en línia i gratuïts per a les persones desocupades que vulguen obtindre nous coneixements.

Els cursos que ofereix el SEPE van orientats per als aturats, parats de llarga duració, joves que busquen la primera ocupació o persones que estan immerses en un ERTO.

El mercat laboral és cada vegada més competitiu i els treballadors necessiten aprendre nous coneixements digitals i de noves tecnologies.


Cursos gratuïts del SEPE

 

El SEPE oferir mensualment una oferta formativa diferent, excepte dels cursos d'idiomes, als quals es pot accedir durant tot l'any. Els cursos van canviant cada mes i són impartits per empreses o institucions privades.

La formació del SEPE és gratuïta i en línia, per la qual cosa qualsevol persones desocupades pot apuntar-se. En este enllaç apareix l'oferta formativa del mes de juny 2021.

Per a apuntar-se als cursos s'ha d'acudir als serveis d'ocupació de la Comunitat Autònoma amb una cita prèvia perquè els orientadors puguen assessorar en cada cas.Inscripció en els cursos del SEPE

 

En primer lloc, és necessari estar inscrit en el SEPE com a demandant d'ocupació per a poder accedir al catàleg de cursos gratuïts.

Des del portal d'ocupació, es pot buscar la formació oferida, així com, els terminis d'inscripció, els horaris, el temari i quina entitat l'imparteix. Una vegada seleccionat el curs, la inscripció es realitza seguint les instruccions del portal formatiu.

Els joves menors de 30 anys, que busquen ocupació per primera vegada, es poden registrar en el programa de Garantia Juvenil del SEPE en el qual se'ls ofereix formació gratuïta i beques.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gossos abandonats ajuden a fomentar la reinserció dinterns de Picassent" "La Diputació d'Alacant ofereix cursos de castellà en línia gratuïts"