La lliçó de Dani Rovira en Instagram que triomfa: «Per menjar-me»

L'actor ha compartit una profunda reflexió en una de les seues últimes publicacions
L'actor ha manifestat que la cosa va «d'estimar-se» i no del que pensen els altres | Europa Press

«No necessite l'aprovació de ningú... SÉ QUE ESTIC PER MENJAR-ME, perquè he après a mirar-me amb els ulls més afectuosos que existixen, els meus». Amb esta frase ha acabat Dani Rovira el text reflexiu que acompanya una de les seves últimes fotografies compartides al seu perfil d'Instagram i que està corrent per les xarxes socials com la pólvora. 

El còmic ha volgut mostrar una volta més la seua cara més seriosa i reflexiva llançant esta crítica sobre el 'postureig' amb el que molta gent es disfressa en les xarxes socials, en este cas en Instagram.

L'actor assenyala que quan volem compartir fotografies que ens agraden per com eixim «busquem excuses barates per justificar-ho» i ho fem acompanyant la imatge de «frases intenses, filosòfiques o còmiques, per restar-li importància, mostrant una falsa modèstia».

«Busquem excuses barates per justificar-ho»

Un fet que manifesta obertament que «personalment m'irrita» perquè considera que és «com treure la teva cua de paó real però fer referència al bec o a l'ungla de la pota». Afegix que es produïx com una classe de «dessincronització» entre la foto i el text tot convertint-se en una forma «de demanar l'aprovació de l'altre».

Escapant d'este 'postureig', Rovira posa en relleu que compartix la imatge en qüestió en Instagram perquè «m'agrada. M'agrada a mi» i afegix que «em pareix que això va d'estimar-se, sense amagatalls. D'estimar-se i que et done igual el que opinen els altres».

Dani Rovira estrena programa

El 2020 va ser un any molt complicat per a tots, a causa de la pandèmia del coronavirus que encara continua present, però en especial pel protagonista d'Ocho apellidos vascos' i 'Ocho apellidos catalanes' que va haver d'enfrontar-se al càncer. Una malaltia que l'actor va anunciar que havia superat el passat 15 d'agost, sis mesos després de ser-li diagnosticada.

Ara, Rovira es troba immers en nous projectes, ja que pròximament s'estrenarà el seu nou programa d'entreteniment a TVE: 'La noche de D'. Un format que combinarà humor i entrevistes i que comptarà amb convidats molt reconeguts en el seu primer programa i és que, als ja confirmats actors Ángela Molina i José Sacristán, se sumen María Teresa Campos, Iñaki Gabilondo, Jordi Évole i Andreu Buenafuente.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La sorprenent proposta de Mónica Carrillo per a la vacunació" "Tot sobre els rumors de divorci entre Risto Mejide i Laura Escanes"