David Villa, acusat d'assetjament sexual

L'exfutbolista del Valencia CF s'ha defés en un comunicat
El futbolista s'ha defés en un comunicat | València Diari

 

El passat 17 de juliol una extreballadora del club de futbol New York City, equip en què va jugar David Villa fins al 2018, va fer unes greus acusacions en Twitter, a on assegurava haver patit assetjament sexual continuat per part del davanter espanyol i exfutbolista del València CF.

 

La xica en qüestió es fa dir Skyler B i va relatar el següent: «Vaig pensar que estava tenint l'oportunitat de la meua vida quan vaig obtindre unes pràctiques. Però el que vaig obtindre va ser que David Villa em tocara cada dia i els meus caps pensaven que era comèdia».

 

«Les dones prou valentes per explicar les seues històries en veu alta són les meues heroïnes. Garantisc que si algú mencionara el meu nom a David Villa, no sabria qui soc. Mai em va cridar pel meu nom. Rarament passava un dia sense que ell m'agarrara o m'assetjara verbalment, però mai es va molestar a aprendre el meu nom», explicava la jove.

 

Per la seua banda, el club novaiorqués ha decidit prendre cartes en l'assumpte i ha manifestat que investigarà els fets: «Ens prenem este assumpte extremadament seriosament i no tolerem l'assetjament de cap classe en la nostra organització. Immediatament vam iniciar una investigació sobre l'assumpte».

 

David Villa es pronuncia

Davant d'estes acusacions, David Villa no ha tardat a pronunciar-se, negant els fets i assegurant rotundament que estes «acusacions són completament falses».

 

El davanter espanyol assegura que no ha rebut cap classe de comunicació del club ni de la xica en qüestió, ni havia sentit esta classe d'acusacions fins a vore el tuit que la becària va decidir publicar este passat cap de setmana. Assegura que col·laborarà amb el New York City sense dubtar-ho, ja que «les acusacions també estan dirigides al club».

 

«Vaig jugar quatre temporades en el New York City i sempre em vaig sentir estimat i respectat per tot el món dins i fora del club», ha remarcat. «És difícil entendre per què sorgixen estes acusacions falses quan jo vaig deixar el New York City el desembre de 2018, fa més d'un any i mig», afegix.

 

El futbolista també ha destacat el dret a la seua presumpció d'innocència fins que s'aclarisca tot este assumpte i ha demanat respecte, remarcant que «l'assetjament és un problema molt important en la societat i és molt lamentable per a aquells que sí que l'han patit que altres persones s'agarren a això com a excusa per a fer falses acusacions».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Corbacho, operat per sorpresa d'un problema de salut" "Missatge d'última hora de Dani Rovira sobre el seu càncer"