Everis llançarà 3.000 ofertes d'ocupació per a professionals fins a final d'any

La companyia del Grup NTT DATA s'ha posicionat dins de la consultoria com a experta tecnològica en diferents aspectes

L'empresa Everis llançarà 3.000 ofertes d'ocupació per a professionals fins a final d'any, segons va anunciar recentment en un comunicat.

D'esta manera, la consultora ampliarà notablement la seua plantilla a Espanya, on compta actualment amb al voltant de 15.000 professionals.

La companyia del Grup NTT DATA s'ha posicionat dins de la consultoria com a experta tecnològica en diferents aspectes.

Per exemple, en el disseny i implementació de solucions basades en tecnologies com Cloud, Seguretat, Data Analytics o Intel·ligència Artificial per a clients del sector privat i administracions públiques.Només en el segon semestre de l'any fiscal (tanca el 31 de març) es van incorporar a Espanya 1.300 persones en plantilla, una quantitat que s'espera que continue ascendint al llarg del 2021.

Segons Flora G. Mesa, Global Head of People en Everis, “eixim reforçats d'una situació complicada gràcies a la professionalitat i capacitat de totes les persones dedicades a aplicar solucions tecnològiques en el nostre ecosistema”.

A més, detalla que “ens trobem en un moment perfecte per a continuar evolucionant cap a models de treball amb molta major flexibilitat i no sols horària, sinó de lloc, forma i temps”.

D'esta manera, proposen “un model de companyia en el qual cadascun tinga la llibertat de treballar a la seua manera, en remot o de manera híbrida”.

“El més important és que cadascú gestione com aporta el seu talent a l'objectiu únic d'acompanyar als nostres clients, amb una carrera personalitzada a la realitat de cada professional”, afig.

Punxa ací per a accedir a la secció d'ús d'Everis i descobreix els processos disponibles actualment.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Eres universitari i t'agrada el camp? 'Campus rural' està pensat per a tu" "La Diputació renova el seu compromís amb el Festival de Cinema de l'Alfàs del Pi"