El festival d'Eurovisió en memes

El festival és un clàssic ja per ser un dels grans esdeveniments de l'any que més memes cull a les xarxes.
Eurovisión | RTVE

Enguany han participat 26 països en la gala d'Eurovisió. Rotterdam ha acollit la gala després de la cancel·lació de l'any passat pel coronavirus. També la celebració d'esta festa és un altre símbol de la volta a la normalitat. Espanya ha apostat enguany per "Em quedaré" de Blas Cantó, dedicat a la seua àvia morta per covid.

Més de 200 milions de persones seguixen esta gala, no molts voten, però sí que opinen, i els memes d'Eurovisió són ja un clàssic en la celebració. Evidentment Espanya no està entre els favorits, però no per això passa desapercebut entre els internautes. Tot apunta al fet que Suïssa, Ucraïna, Malta, França i Itàlia es disputaran el premi.

Les xarxes donen per a comparacions: algunes cruels, altres odioses, i les més còmiques. Elena Tsagrinou ha sigut una de les quals més ha recordat a la pel·lícula de "L'Exorcista" amb la seua cançó "El diable".

Edene Alene, que concursava per Isarel ha fet explotar les xarxes socials amb el seu pentinat. És clar que havia de superar als de Netta Barzilai i els memes de 'Puka'.

Rússia ha tingut el seu moment tendre amb el seu "Russian woman" dedicat a totes les dones, no obstant això els milenials no han evitat comparar la coreografia amb una invocació. A més que el vestuari roig de la protagonista ha cridat l'atenció del CM de Netflix.

La representant de Malta, una de les favorites, no ha deixat indiferent amb 'Je em casse' i ha fet un crit immens en acabar l'actuació.

El contrast de Sèrbia a Portugal ha sigut més que sorprenent. El trio Hurricane també ha sigut comparat amb les Ketchup.

Per als twitteros res passa desapercebut. Res! En el torn del Regne Unit ha aparegut James Newman, la versió britànica de Chicote.

La reina dels memes de la nit ha sigut la concursant grega Stefania: teletubbies, Winx, Totally Spies… ha donat comparatius de tots els gustos. També hi havia ració per al seu acompanyant de coreografia.

La picada d'ullet a Rocío Carrasco l'ha tingut Suïssa, i és que des que Gjon’s Tears i “Tout l’universe” es van convertir en la BSO del documental de Rocío Carrasco la cançó s'ha fet més que popular.

Un dels grans de la nit ha sigut Itàlia, el vestuari cridaner ha causat furor entre espectadors i tuiters, com no també ha aparegut la versió espanyola d'un dels concursants.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Diputació invertirà 125.000 euros en la realització de 81 concerts de bandes" "Practiques sexting? Fes-ho amb seguretat"