Punt final a la relaci贸 entre Jorge Javier i un dels rostres coneguts de Telecinco

Una de les parelles m茅s famoses de Mediaset acaba amb vint anys de relaci贸
Jorge Javier contesta a Mar铆a Teresa Campos | Val猫ncia Diari

Jorge Javier V谩zquez ha intentat guardar silenci despr茅s de l'entrevista que el passat dissabte 3 d'octubre va realitzar en 'S谩bado Deluxe' a Mar铆a Teresa Campos.

Una entrevista que es va convertir en pol猫mica i que ha sigut analitzada per tots els programes de Telecinco. Mentres que els diferents col路laboradors de la cadena s'han pronunciat sobre l'actitud de la periodista criticant la seua poca professionalitat, Jorge Javier ha preferit mantenir-se al marge. Fins dimarts, quan per fi va explotar en directe en 'S谩lvame'.

El presentador catal脿 ha intentat aguantar, per貌 finalment i davant algunes injust铆cies que ha observat estos dies, decidia trencar el seu silenci i explicava com es va sentir durant l'entrevista. Un al路legat que va produir el silenci al plat贸 i que ha suposat la fi de la relaci贸 entre Jorge Javier i Mar铆a Teresa.

La matriarca del clan 'Les Campos' es va mostrar molt dura en 'S谩bado Deluxe', arribant a amena莽ar en m茅s d'una ocasi贸 amb abandonar el plat贸 quan era preguntada sobre alguns aspectes de la seua vida personal, que han sigut debat d'actualitat en els 煤ltims dies. Amb una actitud prepotent i a la defensiva, la mare de Terelu Campos va atacar sense pietat a Jorge Javier.

Tres dies despr茅s del que ha passat, el de Badalona se sincerava com mai ho havia fet deixant als col路laboradors i a l'audi猫ncia amb la boca oberta. 芦No puc entendre que em pos茅s les coses tan complicades i d'una manera tan bruta. Ho vaig passar molt malament dissabte a l'entrevista amb Teresa i crec que no m'ho meresc禄, comen莽ava dient encara afectat.

Jorge va posar sobre la taula els 20 anys de relaci贸 que t茅 amb Maria Teresa, una relaci贸 professional basada en el respecte i l'afecte personal, i per aix貌 no va arribar a entendre per qu猫 el va atacar d'esta manera.

芦No m'entra al cap el que va passar el dissabte i a dem茅s, que m'ho fera a mi. I sobretot hi ha unes l铆nies roges que jo per honestedat no puc passar. Hi ha temes amb els quals no es pot fer broma de cap manera禄, explicava en to seri贸s.

Jorge Javier no ent茅n per qu猫 Mar铆a Teresa es va portar tan malament amb ell | Telecinco

Despr茅s de l'entrevista, Jorge va rebre una telefonada de sa mare. Eren les 3:15 de la matinada i el va cridar per saber com es trobava. 芦Vaig rebre una telefonada de la meua mare. Crec que mai l'he sentit parlar amb un to de veu tan elevat, tan preocupat, tan indignat禄.

芦La seua primera pregunta va ser: 'Est脿s b茅?' Jo, havia eixit d'una entrevista que va ser un aut猫ntic xoc. Em va dir: 'si l'arribe a tenir davant, no s茅 el que li faig. No et pots imaginar com estan les teues germanes '禄, va confessar mirant a c脿mera.

Jorge Javier va repassar les 芦vexacions禄 per les que li va fer passar Mar铆a Teresa Campos amb l'煤nica finalitat de 芦treure'm de les meues caselles i que jo oferir脿 la pitjor versi贸 de mi mateix. Afortunadament, no ho va conseguir. Que unes trampes et vinguen d'una persona que vull des de fa 20 anys...禄, lamentava.

El final de la relaci贸 entre Jorge Javier i Mar铆a Teresa Campos

Despr茅s de 'S谩bado Deluxe', Jorge no entenia qu猫 havia passat, fins i tot m茅s encara quan Mar铆a Teresa li va dir: 芦T'estimo molt禄. Una cosa que va acabar per descol路locar definitivament al presentador.

Per貌 el que m茅s va enfadar al presentador va ser que ni Terelu ni Carmen Borrego li van telefonar per disculpar-se per l'actitud que la seua mare va tindre amb ell, cosa que ha suposat el final de la relaci贸.

芦El que tinc 茅s tristesa i decepci贸. Per la meua part no s茅 qu猫 passar脿, per貌 no tinc gens d'inter猫s ja en tindre cap relaci贸 ni amb ella ni amb les seues filles. Despr茅s de l'entrevista de dissabte em sent profundament alliberat perqu猫 no 茅s la primera vegada que Mar铆a Teresa Campos m'ha maltractat en un programa de televisi贸禄, confessava deixant un gran silenci al plat贸.

Jorge Javier trenca la seva relaci贸 amb Mar铆a Teresa Campos | Telecinco

D'esta manera, Jorge Javier deixava clar que no vol tornar a saber res de la fam铆lia Campos, el dany provocat a ell i, sobretot, a la seua fam铆lia, no t茅 reparaci贸. 芦Em vaig sentir v铆ctima. Mar铆a Teresa ha sigut una persona a qui li he tingut molt d'afecte, per貌 hi ha situacions que no estic disposat a passar. No tinc ganes de parlar amb ella禄.

El presentador va deixar clar que la periodista 芦no tolera que ning煤 quede per damunt d'ella en un plat贸禄 i, a causa de l'actitud que va tindre durant l'entrevista, va confessar no tenir 芦arguments per trobar que siga bona persona禄. I sentenciava de manera rotunda: 芦Mar铆a Teresa ja no 茅s part de la meua vida禄.

Jorge Javier molt dolgut pel mal a la seua fam铆lia

L'actitud de Jorge durant el 'Deluxe' va ser exemplar, ja que va aguantar amb enteresa les provocacions de Mar铆a Teresa gr脿cies al respecte i afecte que li tenia. Potser perqu猫 estava en xoc pel que estava vivint, el presentador va procurar no posar-se a l'altura d'ella.

芦Estic molt descol路locat i molt inquiet perqu猫 dissabte es podia haver-hi produ茂t un fort enfrontament. Els titulars haurien estat: Jorge Javier ataca a la veterana presentadora禄.

Per貌 el que sens dubte ha dolgut m茅s que res al de Badalona 茅s ser conscient del sofriment que la seua fam铆lia va haver de passar vent l'entrevista. 芦Que m'ho fa莽a una altra persona no m'importa. Quan vas a la guerra surts sempre ferit, per貌 que t'ho fa莽a una persona que em coneix des de fa 20 anys, com es repara? Ella t茅 79 anys, per貌 la meua mare t茅 80. Estes hores que va passar la meua fam铆lia aix铆 per part d'una persona a qui jo tenia respecte, aix貌 qui ho repara禄.

Terelu i Carmen Borrego, noves decepcions per a Jorge Javier

L'endem脿 de l'entrevista, Jorge Javier continuava sense comprendre el que havia passat i el fet que va acabar per descol路locar va ser que ni Terelu ni Carmen Borrego li telefonaren.

芦El que m茅s vaig trobar a faltar va ser una telefonada de Terelu i de Carmen Borrego dient: 'Jorge, ho sentim'. Per貌 este silenci de les dos, tant de Terelu com de Carmen, em va par猫ixer totalment ofensiu, perqu猫 elles no s贸n la seua mare. Una telefonada d'elles dient 'ho sento', m'hauria reconfortat. No han estat a l'altura禄, va dir de manera contundent.

El presentador catal脿 decebut amb Terelu i Carmen Borrego | Telecinco

Jorge no est脿 disposat a guardar m茅s el silenci i es mostrava cansat del clan Campos. 芦Per a mi 茅s molt dolor贸s, per貌 estic fart que callem sempre els mateixos. Que callem sempre pel respecte que tenim a unes persones que portem vent a la televisi贸 des de fa anys i a les que admirem禄, acabava.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"La noblesa espanyola, en xoc: La parella de marquesos que s'acaba de divorciar" "Jos茅 Mar铆a Aznar canvia totalment de 'look'"