«Te volem, tio Pau». Gasol passa el seu aniversari amb la família de Kobe Bryant

Pau i Kobe mantenien una relació, com si foren família
Pau Gasol i Kobe Bryant sempre van tenir una amistat molt especial, com si foren família | Cedida
 

Kobe Bryant i Pau Gasol han tingut sempre una amistat molt especial. A demés de ser companys de pista, el gran lligam que tenien arribava al punt de ser com un més de la família

«Feliç 40 aniversari, tio Pau!»

Quan esta passada setmana, Pau Gasol ha complit el seu 40 aniversari, ho ha volgut fer acompanyat de la seua segona família, la de Kobe Bryant: la seua vídua i does xiquetes òrfenes. 

«Feliç 40 aniversari, tio Pau! Te volem. Amb amor, les xiquetes de Bryant. Sé que Kobe te diria, 'Feliç aniversari, Pablo! Tevolem...'», ha escrit la parella del difunt jugador de bàsquet, Vanessa Bryant, a través del seu perfil oficial d'Instagram. En les fotografies que ha compartit la nordamericana, apareix Pau jugant amb les dos filles de la família, Natalia i Capri. 

Molta emoció entre els seguidors que han vist l'escena

Kobe Bryant va morir en un accident aeri quan el seu helicòpter es va deixar de funcionar, junt amb la seua filla gran, Gianna, el passat mes de gener. Tots els seus seguidors han mostrat una gran emoció en vore que Pau Gasol seguix mantenint una relació tan estreta amb la família de Bryant després de la seua mort. Comentaris com «Per favor torna, Kobe» o «Necessitem més gent com Pau en el món» són els que es poden veure en la publicació. 

Pau Gasol continua encara en el procés de recuperació de la seua lesió, per la que ja fa 16 mesos que està sense poder disputar un partit. A pesar d'això, el seu futur està per descobrir, ja que no se sap si la pròxima temporada podrà continuar en l'NBA o haurà de fer un canvi de rumb i ser redirigit cap a Europa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La foto de Carlos Cuevas i Ester Expósito que ha fet embogir a tots els fans" "La confessió de Terelu Campos pujada de to que posa roja a Chelo García"