La Llançadora Connecta Ocupació torna a l'octubre a Alacant

La Fundació Santa Maria la Real i Fundación Telefónica tornen a comptar amb Alacant per a esta iniciativa que beneficiarà 20 desocupats a través d'Impulsalicante
Fundació Santa Maria la Real i Fundació Telefónica posen en marxa, al costat de l'Agència Local de Desenvolupament de l'Ajuntament d'Alacant, este mes d'octubre una nova Llançadora Connecta Ocupació, per ajudar a trobar feina a 20 persones desocupades. Per a això es compta amb el cofinançament de Fons Social Europeu (a través del programa operatiu poises) i la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament, Mari Carmen de España, Ha explicat que "el programa 'Llançadora Connecta Ocupació' és gratuït i se sustenta en l'orientació laboral per ajudar i guiar a persones en situació d'atur a reactivar la seua recerca de feina amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals".

La Llançadora Connecta Ocupació d'Alacant començarà a finals d'octubre i estarà operativa fins a finals de març de 2022, oferint de manera gratuïta orientació laboral i assessorament per a persones en atur o desocupació.

Hi poden participar homes i dones en situació d'atur, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Master, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

"Els seus participants assistiran a sessions virtuals i presencials; comptaran amb el suport i l'assessorament d'especialistes per aprendre a realitzar un itinerari integral de recerca de feina, actualització de currículum, simulació d'entrevistes de treball i contacte amb empreses ", ha comentat l'edil.Format mixt: online + presencial

 

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de forma virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de forma presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l'Ajuntament, on es comptarà amb totes les mesures d'higiene, seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment online si així es requereix per la situació de la pandèmia.

Comptaran amb l'assessorament d'especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D'esta manera, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses.Inscripció

 


Les persones interessades a participar en la propera Llançadora Connecta Ocupació disposen fins al 8 d'octubre per realitzar la seua inscripció al web en este enllaç.

També poden fer-ho de forma presencial a l'Agència Local d'Alacant, sol·licitant cita prèvia al telèfon 965 14 57 00, en horari de 9 a 14 hores.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els okupes abandonen un poble després de les protestes veïnals" "Pares divorciats van als tribunals per la vacuna del coronavirus dels seus fills"