La millor amiga de Pilar Rubio provoca i confessa el secret del bebé amb Sergio Ramos

Vania Millán
Vania Millán

Fins al moment, el sexe del bebé de Pilar Rubio i Sergio Ramos era una incògnita. A pesar de les insistents preguntes dels periodistes, la feliç parella preferia no dir res, però el sexe del bebé ha eixit a la llum i la culpable ha sigut Vania Millán. L’amiga de Pilar Rubio prompte passarà per l’altar, però a demés de parlar sobre el seu futur casament amb Julián Bayón, la model també ha parlat sobre com està portant Pilar Rubio el seu quart mes d’embaràs, desvelant, sense pretendre-ho, el sexe del bebé.

 

Una periodista abordava a l’exparella de René Ramos, actual nóvio de Lorena Gómez, després d’un sopar amb amigues en una terrassa de Madrid. A pesar d’això, res feia presagiar que la jove acabaria desvelant el sexe del fill de la seua íntima amiga, que ja és mare de Sergio Jr, Marco i Alejandro.

 

Una xiqueta de nom Ginevra?

La periodista que li ha fet l’entrevista a Vania Millán sentenciava: «Ginevra està a punt d’arribar al món», cosa a la que la model contestava «Ja et saps el nom?». Amb esta resposta, Vania deixava entrevore que la periodista podria haver encertat el sexe del bebé però no el nom. De fet, fa uns dies saltaven totes les alarmes després de què la parella compartira un vídeo familiar en què un dels hashtags elegits era ‘Julieta’. Després de la inesperada revelació de la model, la parella ha preferit no fer declaracions.

 

Tot i que tenim moltes ganes de conéixer el nom del menut o de la menuda, la veritat és que tot pareix indicar que finalment serà per fi una xiqueta, encara que caldrà esperar que la presentadora done a llum.