Núria Roca confessa els detalls del seu tractament estètic desastrós

Núria Roca

La confessió de Núria Roca sobre el seu desastrós tractament estètic | GTRES

 

L’últim programa de ‘El Hormiguero’ va rebre a Miguel Ríos i Emilio Aragón amb motiu del concert ‘Lucha de Gigantes’ que se celebrarà el pròxim 18 de desembre en el Wizink Center de Madrid. Durant la seua trobada amb el presentador valencià Pablo Motos, van coincidir amb la també valenciana Núria Roca que va anar a fer la seua secció i va sorprendre els espectadors parlant d’un tractament estètic desastrós al que s’havia sotmès.

 

La col·laboradora va explicar que, fa un temps, es va sotmetre a una ‘criolipólisis’, que és una alternativa a la liposucció a on el fred és l’encarregat d’eliminar el greix del cos. «Este tractament és com la liposucció però sense ser agressiu, és a dir, no t’han d’obrir en canal» deia entre riures.

 

La col·laboradora confessava que ho havia provat, però a mitges

La periodista de Moncada va explicar que li havien dit que no feia mal «no té postoperatori i escolta, te trau ‘les molletes’» deia abans de mencionar que ella mateixa ho havia provat. En concret en les cames, però a mitges, ja que el fred era tan fort que no va poder aguantar-lo en les dos i s’ho va acabar fent només en una.

 

Els resultats van ser molt millors del que ella pensava i «amb el temps, tenia una cama més prima que l’altra» confessava avergonyida. El presentador va voler saber més sobre el tema i li va preguntar si encara tenia una cama més grossa que l’altra. Núria va contestar que «no, perquè ho vaig haver de compensar, vaig estar menjant rosques d’ou i gelat durant un temps i això ho va compensar».

 

Tambe pots llegir…