Preocupació en l'entorn de Mila Ximénez després de la seua última publicació

La col·laboradora de 'Sálvame' es troba en plena lluita contra el càncer
La col·laboradora de 'Sálvame' es troba en plena lluita contra el càncer | Telecinco

No hi ha dubte que tots aquells que estimen Mila Ximénez saben que la col·laboradora de 'Sálvame' està vivint uns moments molt durs ja que, ara mateix, centra totes les seues energies en combatre este gran enemic, que és el càncer. 

I per a conseguir la victòria en esta dura lluita sap que compta amb tot el suport i les bones vibracions, no només de la seua família, sinó de tots els seus companys de programa i dels seus milers de seguidors.

Tots estan pendents de saber com es troba dia a dia durant la llarga batalla i esperen anar sabent amb tot detall com evoluciona i com se sent, no només físicament, sinó també d'ànims i de forces per a seguir avant. 

Per eixe motiu ha fet saltar les alarmes el seu silenci en totes les seues xarxes socials en les últimes setmanes. I és que només cal pegar-li una mirada al seu perfil oficial d'Instagram. La seua última publicació en la xarxa social data de fa uns vint dies.

L'última publicació de Mila, fa vint dies

És de veres que este últim post no va poder ser més emotiu. En ell donava les gràcies al seu club de fans oficial per estar sempre ahí, per tot el seu suport en estos moments tan difícils. I ells li dedicaven un emocionant vídeo de ben bé cinc minuts amb alguns dels seus millors moments en 'Sálvame', acompanyat d'una bonica cançó de Manuel Carrasco.

Però després d'esta última publicació, Mila Ximénez no ha tornat a compartir res en les seues xarxes. Cosa que ha provocat, com és lògic, que molts s'hagen preguntat si la coneguda col·laboradora pot estar vivint alguna xicoteta complicació en la malaltia. 

L'única cosa que sabem segura, ara mateixa, és que passarà prou de temps fins que tornem a vore a Mila en un plató de televisió. Ara està centrada en seguir el seu tractament i, per això, continua refugiada en sa casa de Marbella.

Mentrestant, qui no se separa del seu costat ni un moment és la seua filla Alba. La també filla del tenista Manolo Santana sap que, ara més que mai, sa mare la necessita i està sent, sense dubte, el millor suport que pot tindre Mila, que ha mostrat amb els seus missatges en setmanes anteriors que està forta i disposada a superar este càncer.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El gran canvi de la reina Letícia en només uns mesos" "Un conegut actor és el nou nóvio de Pablo Alborán"