Un dels protagonistes de 'La casa de papel', amb coronavirus

La infectada per Covid-19 ho ha fet públic a través de les xarxes socials
Itziar Ituño ha donat positiu en la prova del Covid-19 | Antena 3

El coronavirus no entén de professions, és per això que no és d'estranyar que el virus haja arribat a la reeixida sèrie de Netflix, 'La casa de papel', concretament a la tinenta Raquel Murillo.

L'actriu basca, Itziar Ituño, ha confessat públicament que té coronavirus. L'actriu ha fet un pas endavant en el seu compte d'Instagram i ha explicat que divendres passat havia patit alguns símptomes com febre i tos seca.

A pesar de la complexitat d'esta malaltia, Ituño ha declarat que no es troba massa malament i que ho està vivint com una grip normal, encara que, això sí, està prenent les mesures per a no contagiar a ningú.

Ha donat positiu

«Hola a tots!! És oficial, des del divendres de vesprada tinc els símptomes (febre i tos seca) i hui ens ha arribat la confirmació del test epidemiològic. És coronavirus. El meu cas és lleu i estic bé. però és molt molt contagiós i súper perillós per a la gent que està més feble», escrivia des del seu llit.

A demés, la basca llançava un advertiment a tots aquells que fan cas omís de l'estat d'alarma declarat pel Govern. «Això no és ximpleria, sigau conscients, no ho prengau a la lleugera, hi ha morts, moltes vides en joc i encara no sabem fins a on arribarà això, pel que ha arribat l'hora de posar-se la vacuna de la responsabilitat pel bé comú. És temps de solidaritat i generositat! De quedar-se en casa i protegir als altres. Ara em toquen 15 dies en quarantena i després ja es vorà! Cuideu-vos molt», sentenciava.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Letícia obliga a Felip a prendre una decisió que ha canviat la història" "Els nous draps bruts de Felip VI que escandalitzaran al país"