Evacuen 33 persones, 7 amb atenció mèdica, per un incendi en un hotel de Montanejos

Compartir:

Incendi Hotel Casa Palacio Montanejos

L’incendi en la ximenera de l’Hotel Casa Palacio ha obligat a evacuar a 33 persones esta nit en Montanejos | Bombers de Castelló

 

Els 33 clients allotjats a l’Hotel Casa Palacio del municipi de Montanejos, en la comarca de l’Alt Millars (Castelló), han hagut de ser evacuats este dilluns de manera preventiva en registrar-se un incendi en la ximenera del bar situat en l’establiment. L’incendi s’ha produït sobre les 20.43 hores de la nit en l’hotel de tres plantes situat en el número 40 del carrer de San Vicente de la citada localitat, segons han informat el Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

 

 

Les flames s’han originat per causes que estan sent investigades en la ximenera que albergava una barbacoa situada en el bar de l’hotel, concretament en la planta baixa de l’establiment. El foc ha afectat la ximenera i el fals sostre del bar, fonamentalment al fumeral. Des d’eixe punt, el fum s’ha escampat per tot l’hotel.

 

 

En arribar dels bombers al lloc, l’establiment ja havia sigut evacuat per part dels veïns i agents de la Guàrdia Civil desplaçats al lloc. D’eixa manera, els 33 clients de l’establiment han hagut d’abandonar-lo de manera preventiva, davant de la forta presència de fum. A més, set persones han requerit assistència per part dels sanitaris desplaçats a la zona i han sigut traslladades al centre de salut de Montanejos per a una avaluació més exhaustiva.

 

Al lloc han acudit dos dotacions dels bombers del parc d’Alt Palància i una de Plana Baixa. El vehicle de rescat en altura finalment no ha hagut d’intervindre perquè l’hotel ja havia sigut evacuat. Els bombers han conseguit controlar l’incendi poc després de la seua arribada però, per prevenció, els clients no han pogut tornar esta nit a les seues habitacions. Els efectius en extinció d’incendis revisaran el conducte de la ximenera per a garantir que no quede cap brasa en l’interior.

 

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6

95 dies d’espera a l’abril per a una intervenció quirúrgica en la Comunitat 

Disminueix el nombre de pacients pendents d'una operació als hospitals de la Comunitat Valenciana