4 ferits en accidents múltiples en la Plana Baixa i el Baix Maestrat

Tots han sigut traslladats a l'hospital i un d'ells té pronòstic reservat
Imatge general de l'Hospital Universitari de la Plana, en Vila-real | Facebook

 

Este dissabte de matí, a les 09.30 hores, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut un avís d'un accident de trànsit en la comarca de la Plana Baixa. En este cas, un cotxe ha xocat contra una moto en l'autovia A-7, a l'altura de la Vall d'Uixó. Els dos conductors han resultat ferits, tot i que de manera lleu.

S'han necessitat ambulàncies del Servici d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) i de Suport Vital Bàsic (SVB) per a atendre als dos accidentats jóvens, un xic de 19 anys i una xica de 20 anys. Segons informació del Centre d'Urgències, han sigut traslladats a l'Hospital Universitari de la Plana, en Vila-real.

Dos ciclistes accidentats en el Baix Maestrat

D'altra banda, a les 09.55 hores, el CICU també ha rebut un avís d'un accident d'un cotxe que ha envestit una bicicleta en la N-232 a l'altura de Traiguera, en el Baix Maestrat. S'ha necessitat la intervenció d'ambulàncies del SAMU i de Suport Vital Bàsic.

El conductor de la bicicleta ha sigut traslladat des d'esta carretera important –que unix Vinaròs amb Saragossa–fins a l'Hospital General Universitari de Castelló en helicòpter. El ciclista, un home de 67 anys, té el pronòstic reservat ara mateix.

El ciclista ha sigut traslladat en helicòpter a l'Hospital Comarcal de Vinaròs | EP

 

A més, també en el Baix Maestrat, s'ha produït un avís a les 12.55 hores, ja que un ciclista ha caigut en una zona inaccessible en el municipi de Fredes. El ferit ha sigut traslladat en helicòpter fins a l'Hospital Comarcal de Vinaròs. Segons pareix, les ferides no han sigut de gravetat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Incendi amb un ferit greu en una gasolinera de Quart de Poblet" "CASTELLÓ: Atropellen a una menor mentres creuava un pas de zebra en Benicarló"