Agressió en l’Alcora: «Ella no podia dir res, només es taponaba la ferida»

Compartir:

Carnisseria de Jesús i Mari, en l'Alcora (Castelló)

Olga i el veí que se la va trobar en l’ascensor van acudir a la carnisseria de Jesús i Mari | Google Maps

D’una forma amarga han acabat l’any els veïns de l’Alcora en la comarca de l’Alcalatén de Castelló, després de què este mateix dilluns l’exhome d’Olga l’apunyalara i, més tard, se suïcidara. Per sort, Olga ho pot contar i ha començat amb nosaltres el nou any.

 

Un veí se la va trobar plena de sang en l’ascensor i la va acompanyar fins a la carnisseria de Jesús i Mari, que continuava oberta a les huit de la vesprada. «Ella no podia parlar, portava la mà en el coll. Jo vaig fer el que vaig poder i li vaig donar paper per a que es taponara l’hemorràgia», ha explicat la Mari a ‘Mediterráneo’.

 

Els veïns encara no es creuen el que va passar

La carnissera afirma que va ser el veí qui li va explicar que estava escapant, perquè ella «no podia dir res». Cap veí es creu encara el que va passar la vesprada del penúltim dia de l’any en la capital de l’Alcalatén entre la parella formada per dos persones, segons els mateixos veïns, «normals» i «gens conflictives».

 

Pel que pareix, l’agressor estava passant per una forta depressió en trobar-se sense faena des de feia ja un temps. Però, a pesar d’això, ningú s’ho haguera «imaginat en la vida. Ella és una persona encantadora i molt treballadora. No m’explique què ha pogut passar».

 

La responsabilitat penal s’anul·la en estar mort l’autor dels fets

Els investigadors del cas estan treballant en la hipòtesi de què es tracte d’una temptativa d’homicidi, tot i que no es pot condemnar a ningú en estar mort el presumpte autor dels fets, qui ha sigut qualificat de «monstre» per una de les veïnes que es trobava en la porta de la casa de Miguel C. M.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones