Beyoncé es fa ressò de l'assassinat de Samuel Luiz

La cantant va crear BeyGOOD en 2014 com una fundació benèfica per a lluitar contra la discriminació i les desigualtats

L'estrella internacional ha publicat un tuit de suport als seus gairebé 95.000 seguidors en el qual demana oracions per a la família i amics de Samuel Luiz "Prayers for the family and friends of Samuel Luiz Muñiz" (en valencià, oracions per la família i els amics de Samuel Luiz Muñiz). Estes són les paraules (al costat de la imatge de Samuel) amb les quals l'estrella internacional Beyoncé ha volgut fer-se eco del cas Samuel, el jove de la Corunya de 24 anys que va perdre la vida el passat cap de setmana a causa d'una mortal pallissa en l'Avinguda de Buenos Aires de la ciutat herculina.

<

>


Sorpresa per als seguidors de Beyoncé

Esta publicació ha sorprés positivament els quasi 95.000 seguidors de la reconeguda cantant, tant espanyols com d'altres països, que no han dubtat a agrair-li mitjançant centenars de comentaris el suport al succeït amb el jove alhora que reclamen justícia per l'ocorregut. L'abast del tuit ha estat molt gran, atés que acumula més de 5.000 compartits, centenars de tuits citats i supera els 22.000 favorits.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

BeyGood

Ho ha fet a través de BeyGood, l'organització solidària fundada per Beyoncé, ha condemnat l'assassinat de Samuel Luiz, que va morir el 3 de juliol d'una pallissa a la Corunya, un presumpte crim homòfob que ha tingut repercussió a Espanya i la resta del món.

La fundació de Beyoncé s'ha solidaritzat amb la família i amics de Samuel, a qui ha acomiadat amb el missatge "Rest in Power" (descansa a poder), en lloc de l'habitual "Rest in Peace" (descansa en pau), un lema utilitzat per la comunitat LGTBQ als Estats Units per a homenatjar les víctimes d'homofòbia.

<

>
Beyoncé va crear BeyGOOD en 2014 com una fundació benèfica per a lluitar contra la discriminació i les desigualtats i durant la pandèmia de coronavirus va donar 6 milions de dòlars (uns 5 milions d'euros al canvi actual) per a proveir assistència sanitària.

La recerca continua en marxa a Galícia

Així mateix, a milers de quilòmetres de la residència de la intèrpret (que viu a Nova York), a Galícia la recerca continua en marxa i de moment ja han estat detingudes sis persones, de les quals tres ja han estat enviades a presó i dos menors han estat posats a la disposició de la fiscalia de menors i s'ha sol·licitat el seu internament en un centre. Els fets continuen sota secret de sumari i està per veure si els detinguts són acusats d'homicidi o assassinat.

Justícia per a Samuel

Tot mentre la Corunya encara es recupera d'este succés amb la ment posada en la massiva concentració que va tenir lloc dilluns passat en María Pita per a demanar justícia per al jove mort en un acte sense sentit que ha deixat destrossada a la seua família i amistats i que ha provocat una onada de solidaritat en tota Espanya.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Al jardí del Túria denuncien un atac d'homofòbia dijous passat, la segona en 1 setmana" "La Policia Nacional deté a deu persones per tràfic de drogues i intervé més de 8.000 eu"