Detingut a Borriana per assaltar i robar a una dona gran al seu domicili

Els presumptes autors van aprofitar la matinada mentre la dona dormia per robar-li

La Guàrdia Civil ha detingut un home per un presumpte delicte de robatori amb violència a l'accedir  al domicili d'una dona d'avançada edat mentre esta dormia per robar-li.

La víctima va posar en coneixement de la Guàrdia Civil de Borriana que diverses persones havien accedit durant la matinada del passat dia 15 de juny al seu habitatge mentre dormia, i després arrencar del coll un escapulari d'or el van copejar per evitar que pogués demanar auxili. D'esta manera van aconseguir sostreure-diversos objectes, joies, 700 euros i la cartilla del banc, amb la qual, minuts després de cometre el robatori, van acudir a un caixer pròxim al domicili fent-se amb la quantitat de 1.000 euros.

De la inspecció tècnica ocular realitzada pels agents investigadors es va evidenciar que els presumptes autors havien accedit al domicili forçant una petita finestra que es troba a la terrassa de l'habitatge.

S'han dut a terme tota mena d'actuacions entre les quals destaquen l'ús de tècniques científic-policials, tasques operatives i múltiples tasques d'investigació fruit de les quals es va aconseguir identificar, localitzar i detenir un dels presumptes autors, resultant ser un home a qui li figuren diversos antecedents per fets delictius similars de 41 anys.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. L'actuació ha estat realitzada per l'Equip Territorial de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Borriana.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor ofegada una dona de 89 anys en una platja de La Vila Joiosa" "Assassinen a un jove de quatre punyalades en un túnel per als vianants"