Castelló tanca la platja del Gurugú al bany per contaminació

La Generalitat Valenciana ha ordenat el tancament de la zona de bany en detectar contaminació d'origen residual

L'Ajuntament de Castelló comunica la prohibició del bany a la platja del Gurugú després de la comunicació emesa pel Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües de la Generalitat Valenciana ordenant el tancament de la zona de bany en detectar contaminació d'origen residual.

Les mostres de les aigües analitzades han superat els límits establits segons el Reial decret 1341/2007 d'11 d'octubre sobre la gestió d'aigües de bany per a ser aptes per al bany en haver-se identificat nivells elevats en els paràmetres microbiològics.

L'Ajuntament ha activat el protocol de manera automàtica i ha procedit en la vesprada d'este dilluns 5 de juliol al tancament de la zona al bany davant este episodi que, segons han constatat els serveis tècnics municipals, és anòmal i el seu origen s'està investigant.

Es prendran noves mostres d'aigua i es comunicarà per vies oficials quan es procedisca a la reobertura al bany en la citada platja.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Martina i Paola, les dos joves que el cap de setmana han mort congelades" "5 anys de presó per assassinar al seu germà després d'una discussió a València"