El CEO de Pfizer adverteix: pot ser necessària una tercera dosi

Albert Bourla també ha assenyalat la possibilitat que la gent necessite ser inoculada contra el patogen de forma anualAlbert Bourla, CEO de la farmacèutica Pfizer, ha afirmat este dijous en declaracions a la CNBC novetats sobre la vacuna. És possible que aquelles persones que ja es van vacunar contra el coronavirus puguen necessitar una tercera dosi de record 12 mesos després d'aconseguir la immunització.

El mateix dirigent també ha assenyalat la possibilitat que la gent necessite inocular contra el patogen de forma anual. "És extremadament important suprimir el grup de persones que poden ser susceptibles al virus".Protecció davant les variants


Ja durant el passat mes de febrer, tant Pfizer com BioNTech van apuntar que estaven provant una tercera punxada del seu remei per aconseguir una major resposta immunitària davant la troballa de noves variants de la malaltia.

Els experts encara no saben quant de temps dura la protecció contra el coronavirus. A principis d'abril, i després d'analitzar a més de 12.000 participants ja inoculats, Pfizer va assegurar que la seua vacuna tenia una eficàcia del 91%. Continuava sent efectiva al 95% fins sis mesos després d'haver estat administrada la segona dosi.Igual que Moderna

Una efectivitat similar té la vacuna de Moderna, ja que segons un informe publicat al New England Journal of Medicine. "Els anticossos provocats per la vacuna de Moderna persistir durant 6 mesos després de l'administració de la segona dosi, segons el detectat per tres assajos serològics diferents".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Haurem de portar mascareta quan acabe l'Estat d'Alarma?" "Condemnat a Alacant per tancar un menor a un habitatge ocupat"