Un ciclista, ferit amb més de 100 perdigons després de ser confós amb un conill

Els jutjats determinaren si l'autor dels fets pot haver incorregut en un delicte d'imprudència
Muntanya Orgegia | Google Maps

Un ciclista va estar a punt de perdre la vida aquest diumenge quan circulava pel parc forestal urbà de la muntanya Orgegia, a Alacant, després de rebre més de 100 perdigons en la seua zona lumbar, braços i mans per part d'un caçador que li va confondre amb un conill.


El ciclista va observar dos caçadors pels voltants, però als pocs metres va ser aconseguit per un tercer que li va disparar, almenys, un cartutx carregat amb nombrosos perdigons, que li van impactar. L'esportista va demanar auxili al 112 per a ser atés per la unitat de Partides Rurals de la policia local alacantina i per una ambulància, al mateix temps que es va identificar al caçador i se li va requerir la documentació de l'activitat cinegètica.


El caçador, que es trobava en aqueix moment en una jornada de cacera al costat de la seua família, posseïa tots els permisos en regla per a realitzar l'activitat i es trobava en una zona habilitada per a realitzar-la, segons han informat fonts municipals a Europa Press.


No obstant això, és poc usual veure aquesta activitat en la Muntanya Orgegia, una de les zones forestals més pròximes al nucli urbà d'Alacant i que cada cap de setmana reuneix nombrosos ciclistes i corredors, a més de famílies i passejants.

El propi ciclista va alertar a la Policia del succeït

 

Va ser el propi ciclista el que va alertar al centre de la Policia Local d'Alacant del succeït. Fins al lloc es van traslladar diversos agents i personal sanitari per a poder atendre el ferit. La víctima encara no sap si haurà de passar pel quiròfan perquè li retiren les parts dels projectils. No descarta presentar una denúncia, segons informa 'ABC'.

En el seu relat als agents, el caçador va al·legar que havia confós el moviment del ciclista amb el d'un conill i va admetre que li va disparar amb un cartutx, que conté un alt nombre de perdigons, la qual cosa concordaria amb el testimoniatge de la víctima sobre que havia patit desenes de perdigonades.

La Policia Local ha obert diligències i remés l'informe dels fets al Cos Nacional de Policia i els jutjats perquè determinen si l'autor dels fets pot haver incorregut en un delicte d'imprudència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bertín Osborne va fixar la seua residència a Luxemburg i va facturar a través de Panamà" "Miguel Carcaño acusa al seu germà Javier en una carta de la mort de Marta del Castillo"