El cos de Jesús María, la víctima de la viuda negra de Cantàbria, podria haver sigut cremat

Compartir:

Crimen Urdiales

La presumpta assassina podria haver cremat el cadàver de la víctima | Facebook

 

Els investigadors a càrrec del cas de Castro Urdiales (Cantàbria) creuen que el cos de la víctima va ser cremat i el seu cap es va despendre, en comptes de ser tallat i bollit com es creia en un principi. Jesús María va desaparéixer el passat febrer en Cantàbria i la seua parella, Mari Carmen, és ara la principal sospitosa i única detinguda per la seua mort. La policia va determinar que és la presumpta autora de l’assassinat de Jesús perquè una veïna va trobar el seu cap dins una caixa que la mateixa Mari Carmen li havia deixat amb motiu de guardar-la com a favor.

 

Els metges forenses, igualment, indiquen que el cadàver de la víctima podria haver sigut cremat, com a causa per a que el cap haguera patit un despreniment del coll en un procés de calcinació. En la mateixa línia, la investigació se centra en descobrir a on va cremar el seu cos en cas de fer-ho, ja que Jesús María era un home corpulent. Igualment, no es descarta que la presumpta assassina haguera rebut ajuda d’un tercer per traure el cos del domicili.

 

Mari Carmen va contractar un sicari 

A pesar de què el cas està baix secret de sumari, la policia va revelant noves informacions. Els veïns, per exemple, van aportar una dada que ha provocat moltes conjectures i és que, segons pareix, Mari Carmen hauria estat repartint ‘menjar casolà’ –com croquetes– durant els mesos en què Jesús María estava en parador desconegut.

 

Paral·lelament, la presumpta assassina hauria contractat un sicari per 12.000 euros, uns diners que, suposadament, s’havia endut José María per a anar-se’n a Punta Cana, segons va al·legar Mari Carmen.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx

Troben el cadàver d’un home a Llíria amb signes de violència

El cos sense vida d'un home de 56 anys ha aparegut amb evidents signes de violència en la localitat de Llíria