Demanen 6 anys de presó per pegar-li a son pare i a un guàrdia civil en Castelló

Compartir:

agressió

Agressió | Pixabay

 

Este pròxim 9 de gener, en la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Castelló se celebrarà el juí a un home acusat de pegar-li una pallissa a son pare i lesionar a un guàrdia civil que va arribar fins a la casa per a detindre’l.

 

Segons explica ‘Mediterráneo’, estos fets van passar la matinada del 3 d’octubre de 2013. El fill va tindre una forta discussió amb son pare i el va tirar en terra mentres li pegava patades i punyades per diferents parts del cos. Esta pallissa li va causar lesions, com ara la pèrdua d’algunes dents, segons l’escrit d’acusació.

 

Després d’açò, l’agressor se’n va anar cap a la cuina, a on va amenaçar de mort a son pare després d’agarrar un ganivet. El fill va tirar l’arma i es va clavar en la porta de l’habitació. Davant d’estos fets, agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins a la casa, situada en la mateixa ciutat de Castelló.

 

L’acusat, que es va resistir a ser detingut i va insultar als agents, els digué que «no sempre aneu d’uniforme, vos aneu a enterar, xulos, no podreu estar tranquils en el carrer». Quan un d’ells va anar a escorcollar-lo, el va agredir i caigueren els dos en terra. Este fet li va causar a l’agent, segons l’escrit d’acusació, una artritis en un dels dits de la mà dreta i va haver de rebre tractament mèdic, amb les posteriors seqüeles i limitació en la mobilitat.

 

La Fiscalia acusa a l’agressor –que ja ha sigut condemnat anteriorment per violència de gènere–, de dos delictes de lesions, un d’amenaces i un altre per atemptat contra l’autoritat. Amb tot, s’han demanat 6 anys de presó, la prohibició d’aproximar-se a la casa o lloc de treball de son pare durant 7 anys i una indemnització de 2.760 euros a l’agent agredit. Per últim, son pare hauria renunciat a la indemnització de les lesions que li ha causat el fill i dels danys de la casa.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials

Les emissions de CO₂ van augmentar a Espanya en 2021

El positiu és que no van sobrepassar els nivells previs a la pandèmia