Troben a Javier Cortés, desaparegut durant dos setmanes en Gandia

SOS Desapareguts ha desactivat l'alarma

Javier Cortés havia desaparegut en Gandia fa quasi dos setmanes | SOS DESAPAREGUTS

ACTUALITZAT 27/10/2019 11.50 hores. Javier Cortés Soler, desaparegut des de fa quasi dos setmanes en Gandia, en la comarca de la Safor (València), ha sigut localitzat en bon estat, segons ha informat l'Associació SOS Desapareguts en la xarxa social Twitter.

Javier Cortés, desaparegut en Gandia

Javier Cortés Soler ha desaparegut en Gandia, en la comarca de la Safor (València), segons ha informat l'Associació Alerta Desapareguts. El xic, de 31 anys i complexió prima, fa 1,70 metres d'altura, té el monyo castany i els ulls de color marró. Es desconeix la roba que Javier portava en el moment de la desaparició.

Fa només unes hores, l'Associació ha avisat de la desaparició de Javier Cortés, que no se sap a on està des del 14 d'octubre d'enguany, fa més poc més de 10 dies.

Qualsevol informació que es puga tindre al voltant d'este fet, s'hauria de comunicar al 642 650 775 o el 649 952 957. També es pot avisar al correu electrònic de l'Associació sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es o al telèfon de la Policia Nacional, el 091.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Onada d'accidents per senglars en Castelló: 10 en 4 dies" "Omplin de pintades franquistes la façana de l'església de Sant Nicolau de València"