Desmantellen una organització criminal implicada en 37 robatoris en bars de Conca, Albacete i València

Els quatre membres del clan tenen entre 26 i 36 anys d'edat
Cauen els quatre membres d'una banda que duien a terme robatoris en un gran número de bars | acn

Agents de la Guàrdia Civil han desmantellat una presumpta organització criminal que pel que pareix està implicada en 37 delictes de robatori amb força en diferents bars de les províncies de València, Conca i Albacete. L'operació, batejada com 'Trinken', s'ha saldat amb quatre detinguts.

La Guàrdia Civil de Requena, en la comarca d'Utiel-Requena (València), va iniciar una investigació a principis de 2019 per a identificar i detindre a l'autor o autors d'una sèrie de robatoris que van començar a fer-se per tota la província de València, en diferents establiments públics, tots bars amb màquines.

L'organització criminal portava sempre el mateix 'modus operandi', en escassos minuts i generant una gran alarma social entre els propietaris dels bars de la província, ha explicat la Guàrdia Civil en un comunicat.

La nit, el moment oportú per als robatoris

Pel que pareix, la banda aprofitava les hores nocturnes per a desplaçar-se a  localitats de les províncies de Conca, Albacete i València, a on trencaven les pantalles de les màquines de jocs dels bars per a robar els diners que emmagatzemaven en el seu interior, a demés d'altres objectes de valor dels establiments.

Els agents van conseguir identificar a una presumpta banda organitzada que suposadament estava implicada en els robatoris. Així, van arrestar a quatre hòmens d'entre els 26 i els 36 anys per la presumpta comissió de 37 delictes de robatori amb força i pertinença a organització criminal.

Tal com ha explicat l'institut armat, les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm.4 de Requena.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atribuïxen 5 homicidis al presumpte assassí de Marta Calvo" "Agredix a un xic i el deixa inconscient en la terrassa d'un bar en Gandia"