Destituïxen al director executiu de McDonald’s per mantindre relacions sexuals amb una treballadora

McDonald's
McDonald's

El fins ara director executiu de McDonald’s, Steve Easterbrook, ha sigut destituït per haver mantingut una relació sentimental amb una empleada.

 

Segons la política de la famosa companyia de menjar ràpid, este tipo de relacions estan prohibides i, per tant, han decidit finalitzar amb el seu contracte i important càrrec en l’empresa. El mateix afectat ha enviat un correu electrònic a la resta de treballadors, en el que assegura que no ho tornaria a fer perquè «es va tractar d’un error».

 

Ell mateix ha enviat un correu a la resta de treballadors

Davant d’esta situació, també ha explicat que: «Tenint en compte els valors de l’empresa, estic d’acord amb el consell d’administració respecte al fet de què és hora d’anar-me’n». Per la seua banda, des de la junta administrativa de McDonald’s, han volgut manifestar la seua opinió sobre la situació viscuda i, en este sentit, han afirmat que el seu ja exdirector executiu va tindre un «mal judici» a l’hora de decidir mantindre una relació amb una empleada.

 

Ara, després de que Easterbrook cesse, Chris Kempczinski, de 51 anys, ha sigut nomenat nou director executiu de la companyia amb efecte immediat i passarà a formar part també de la junta administrativa, tal com han informat des del canal CNN.

 

La força del moviment ‘Me Too’

Esta situació és, sense cap dubte, una de les més greus viscudes en una multinacional nord-americana en els últims anys. Això, no obstant, cal recordar que el moviment ‘Me Too’ s’encarrega de traure a la llum casos d’assetjament sexual en l’àmbit laboral i que, des de la seua posada en marxa, han sigut diferents executius els implicats en este tipus de pràctiques.

 

També pots llegir…