Detingut per atracar a una persona d’avançada edat en un caixer d’Alcoi

El lladre va amenaçar a la víctima amb un objecte punxant
El lladre va amenaçar a la víctima amb un objecte punxant

Un home, de 46 anys i amb multitud d’antecedents policials, ha sigut detingut per, presumptament, haver atracat amb un objecte punxant a una persona que en eixe moment estava traent diners d’un caixer en una sucursal bancària d’Alcoi, en la comarca de l’Alcoià (Alacant).

 

La Policia Nacional ha informat este dimarts en un comunicat de l’arrest del suposat autor del robatori, comés a finals de novembre passat.

 

El sospitós, d’origen espanyol, va obligar a la víctima, de 64 anys, a que traguera tots els diners que poguera del caixer, 600 euros, i va eixir fugint després de conseguir el seu botí.

 

El visionat de les imàtgens captades per les càmeres de seguretat de l’oficina financera i altres proves recaptades van permetre als agents identificar a l’atracador, qui va ser localitzat i capturat dijous passat baix l’acusació d’un delicte de robatori amb violència, després d’alguns dies de busca.

 

Segons la nota de premsa de la Comissaria Provincial, l’arrestat «ja comptava amb antecedents policials per fets similars» i ha passat a la disposició del jutjat de guàrdia d’Alcoi.

 

També pots llegir…