11 detinguts per encobrir el presumpte assassí de la seua parella a Elx

Set dones i quatre homes que presumptament havien donat cobertura i protecció a l'arrestat per assassinar la seua dona a Elx
 | IStockPhotoAgents de la Policia Nacional de la Comissaria d'Elx han detingut onze persones, set dones i quatre homes, acusats presumptament de donar cobertura i suport al presumpte assassí de la seua parella el 25 de desembre de 2021 a la ciutat d'Elx.

Segons la investigació duta a terme per agents de la UDEV de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional a Elx el presumpte autor va rebre l'ajuda de diverses persones per romandre ocult i per accedir al domicili de la seua exparella on es va atrinxerar i on finalment va ser detingut amb diverses armes, de les quals va fer ús contra els agents.

Després de la detenció del presumpte autor, per part dels investigadors es va establir un dispositiu a les ciutats d'Alacant i Elx tendent a la localització i detenció de diverses persones de les quals s'havia pogut determinar que presumptament havien donat protecció i cobertura a l'autor material de l'assassinat i li havien facilitat l'assalt a l'habitatge de la seua exparella on es va atrinxerar.

El marco d'esta investigació s'han detingut onze persones i s'han realitzat dos registres domiciliaris a les localitats d'Elx i Santa Pola. En un dels domicilis s'ha localitzat una pistola que, en espera de l'informe balístic, podria tractar-se de l'arma usada a l'assassinat.

A l'altre dels registres, lloc on presumptament va romandre ocult l'arrestat, es va localitzar a més de la roba, 27 grams de cocaïna, 44 d'heroïna i 2 de marihuana.

Dels onze detinguts, quatre seran posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant, previsiblement el dia de demà, i la resta quedarà a l'espera de ser citats per comparéixer en seu judicial.

La investigació continua oberta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jutgen un treballador acusat d'assassinar a un company" "Troben mort en un hotel a l'actor de 'Padres Forzosos' Bob Saget"