Una dona es queda atrapada en el balcó durant sis hores en Elx

La dona va eixir cap a les huit de la vesprada i ha sigut rescatada a les dos de la matinada
Els fets s'han produït en el carrer d'Espiridión Porta Requesens | Google Maps

 

Una dona, d'avançada edat, ha sigut rescatada esta matinada de divendres, després de caure i quedar-se atrapada en el balcó. Els fets s'han produït en la localitat d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), i la dona ha estat atrapada durant sis hores, des de les huit de la vesprada de dijous fins a les dos de la matinada.

 

Segons ha avançat 'Información', la dona, que viu en el carrer d'Espiridión Porta Requesens, va eixir al balcó cap a les huit de la vesprada d'este dijous, segurament a dedicar uns aplaudiments al personal sanitari, com fan molts espanyols cada dia.

 

Però la dona va caure i, degut a la seua avançada edat, no es va poder tornar a alçar. Els veïns tampoc van sentir els seus crits que demanaven ajuda fins a la matinada, quan el silenci després de la 'festa' que es viu en els carrers a les huit de la vesprada ja s'havia apoderat dels carrers.

 

Va ser un veí qui va escolar «auxili!» i va avisar a Emergències. Mentres els bombers acudien a rescatar-la, l'home li va tirar una manta, però no va arribar a posar-se-la. Ràpidament, van arribar els bombers i es van trobar a la dona amb signes d'hipotèrmia, pel que va haver de rebre assistència mèdica.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!