Una dona ferida a causa de la caiguda d'un arbre en Alacant

L'arbre ha caigut a causa dels forts vents que s'han donat en el territori valencià este divendres
Imatge d'arxiu | Europa Press

Este divendres, la Policia Local d'Alacant i els efectius del Parc de Bombers del Servici de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament (SPEIS) han at√©s m√©s de 50 incid√®ncies produ√Įdes pels forts vents que s'han registrat en esta jornada i que han ocasionat una gran quantitat de caigudes de branques i arbres. 

Segons informa 'Las Provincias', una dona de 40 anys ha resultat ferida a causa de la caiguda d'un arbre, que li ha produ√Įt una bretxa. 

D'esta forma, els servicis sanitaris han hagut d'atendre a la v√≠ctima i l'han hagut de traslladar al centre hospitalari m√©s pr√≤xim.

Els bombers informen d'un total de quinze caigudes d'arbres, branques i palmeres en els carrers de Maestro Caballero, de Sant Diego, de Ram√≥n G√≥mez Sempere, de la Llar Provincial, de la Ciutat de Riga, en l'avinguda de D√©nia, en el carrer de Bellea del Foc, de Pintor P√©rez Gil, de Cefeo, de la Verge del Socors, la carretera de Bacarot i en el parc d'El Morant.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a la seua exparella després d'acusar-la d'amagar-li el tabac en València" "Declaren culpables a la 'vídua negra' d'Alacant i al seu cuidador"