Desarticulen un grup criminal dedicat al tràfic de drogues i a la prostitució en la Ribera Baixa

Han detingut a un total de huit persones
Els principals punts de venda són una casa i un club | Guàrdia Civil

Per part dels agents de la Gu√†rdia Civil de Cullera i Sueca, en la comarca de la Ribera Baixa (Val√®ncia), s'ha procedit a la desarticulaci√≥ d'un grup criminal dedicat al tr√†fic de drogues i
explotaci√≥ de dones
per a exercir la prostitució en esta comarca.

En el marc de l'operaci√≥ 'GUYRAS' s'ha pogut conseguir la detenci√≥ de 8 persones integrants d'este grup criminal.

Els agents van tindre coneixement de la possible exist√®ncia de diferents persones dedicades al tr√†fic de drogues en diferents ubicacions d'esta comarca. Fruit de les investigacions es van poder obtindre indicis suficients per a determinar l'exist√®ncia d'un grup criminal integrat per huit persones de nacionalitat espanyola, que es dedicava al tr√†fic de drogues, blanqueig de capitals i delicte relatiu a la prostituci√≥.

Una casa i un club

Els implicats es dedicaven principalment al tr√†fic de coca√Įna, sent els principals punts de venda la casa d'un dels detinguts, i un club.

A demés, el grup criminal proporcionava drogues tant als usuaris del local, com a les dones que exercien la prostitució i es lucrava d'algunes dones estrangeres, que a demés exercien esta activitat sexual per pura necessitat a causa de la seua precària situació econòmica.

Diferents rols dels detinguts

La feien en una casa que no tenia les m√≠nimes condicions higienicosanit√†ries. Una de les detingudes controlava a les dones prostitu√Įdes en el club, portant la comptabilitat del total de servicis sexuals que estes feien i els imposava un percentatge de beneficis per estos servicis i per les consumicions que s'efectuaven en el local.

Pel que fa al tr√†fic de drogues, els investigats desenvolupaven diferents rols, un dels detinguts era el que proporcionava la droga a l'organitzaci√≥, uns altres es dedicaven a la seua distribuci√≥ i la resta de detinguts prestaven ajuda log√≠stica transportant les drogues i ocultant-les en altres cases.

Per tot això s'ha procedit a la detenció de 8 persones, 2 dones i 6 hòmens d'edats compreses entre els 22 i 68 anys, tots de nacionalitat espanyola per delictes relatius a la prostitució, pertinença a grup criminal i blanqueig de capitals.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Ha de pagar 3.000 euros a la seua exdona per ocultar la seua homosexualitat" "La gran polèmica sobre la celebració del bou embolat de Vila-real"