Dos excursionistes perduts esta matinada en Chulilla

L'avís de la seua pèrdua va arribar a les 21.15 hores
Els bombers ha resctat la parella d'excursionites extraviada en Chulilla | Bombers de València

Este diumenge de matinada, cap a les 02.40 hores, s'ha procedit al rescat de dos persones que s'havien extraviat mentres estaven fent una ruta en el terme de Chulilla, en la comarca dels Serrans (València). Segons pareix, fonts del Consorci Provincinal de Bombers de València van haver d'intervindre per a trobar als excursionistes, que portaven perduts des de les 21.16 hores.

Tal com han informat des dels bombers, el Grup Especial de Rescat en Altura (GERA) s'ha mobilitzat esta matinada per a rescatar dos excursionistes que s'havien perdut en el paratge de la Cueva del Tesoro, en el terme municipal de Chulilla. Per sort, després de 5 hores buscant-los, han pogut ser trobats sense haver de lamentar cap incident. Ja de matinada, els bombers han oferit roba d'abricm per a evitar la hipotèrmia dels afectats i els acompanyat fins al seu vehicle.  En l'actuació també han participat efectius de la Guàrdia Civil.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Excursionista patix un atac de cor en el cim del Tossal del Moro en Gata" "Localitzats en València 2 hòmens buscats per l'Argentina"